VVS'46 VR1 - HSV VR1


VVS'46 VR1 (5e plaats) – HSV VR1 (6e plaats)

Vandaag spelen we thuis, pupil  van de week is Rikke Loos. Speelster uit de MO11 die op vele plekken inzetbaar is keepster, verdedigend en ook op het middenveld staat ze haar vrouwtje. Ze heeft voorspeld dat we gaan winnen met 1-0, kijkende vanaf de bank staat ons een zeer koude middag te wachten. Ik heb Ruud (vader van Rikke) gevraagd om bij ons te komen vlaggen, maar aangezien de scheidsrechter later aanwezig is start Ruud als scheidsrechter vandaag….


Aan beide kanten 11 speelsters opgesteld die ontzettend veel last van de kou hebben, maar er voor de volle 100% voor gaan. Suzanne (keepster) besluit haar regenjas onder haar shirt te doen en dit blijkt een goed idee te zijn. Na net van start te zijn gegaan is het Britt K. die direct weet te scoren vanaf de linkerkant. Dit is een hele opluchting aangezien we vorige keer hebben verloren van onze tegenstandsters. Sylvia valt al vrij snel uit en hiervoor komt Maartje het veld in. Na zo’n 15 minuten is het wederom Britt K. die scoort en zo is het al vrij snel 2-0. Er wordt door beide ploegen hard gewerkt, maar het is lastig om de ballen onder controle te houden. Rosa staat ook weer goed op haar positie en wat zullen we haar straks nog gaan missen als ze voor langere tijd voor stage naar het buitenland vertrekt. Goed overtikken naar elkaar maar helaas lukt het niet om meer doelpunten te maken vandaag. De dames van HSV schieten nog 2x op de paal, maar ook hier lukt het niet om de kansen die er zijn te benutten. Het is redelijk stil op de bank. 

Dan klinkt het eindsignaal en het is ons ook deze keer weer gelukt de 3 punten te pakken. Voor Rikke wacht er nog een patatje en vanaf deze kant wil ik Ruud nog bedanken voor z’n hulp vandaag. Ik besluit snel naar huis te gaan en hopelijk genieten de dames nog even van de 3e helft.

Business Club

Piet Swart
Van Lierop
Van Diepen
Koopman
Rabobank
Windenergysolutions
Deventrade
Rijkhoff
Schipper Kozijnen
ZON

Subsponsors

NL-Jobs
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
Heddes bouw
SMP Sportcare