VVS'46 VR1 - DESS VR1


Vandaag is pupil van de week Annemijn Arts speelster uit de MO11-1. Ze heeft als uitslag 3-1 voor ons team voorspelt, maar of dat ook zal lukken vandaag….

Na gisteren een mooie zonnige carnavals middag, vandaag een sombere dag met zeer veel wind. Wij spelende als nr. 5 en de dames van Dess als nr. 7. Vlak voor de wedstrijd begint komen de vaste supporters (harde kern) van VVS traditiegetrouw met hun oranje stellage om onze dames een keer aan te moedigen vandaag. Super mannen! Het blijkt een hele klus om de bal onder controle te houden de 1e helft. Af en toe een paar kansen voor beide ploegen maar met de rust staat het nog steeds 0-0.

Na een warm kopje thee en een praatje van Bonne de tweede helft weer vol goede moed het veld op om hopelijk onze supporters nog een leuke helft te kunnen laten zien. De tribune is iets meer gevuld en de harde kern laat goed van zich horen. Na zo’n 7 minuten te hebben gespeeld is het Merel die een mooi schot op doel weet af te vuren….helaas. Vlak hierna is het René die bijna weet te scoren.

De aanmoedigingen vanaf de kant worden na ongeveer 11 minuten beloond door een doelpunt van Merel. Yes 1-0. We spelen beter dan de 1e helft en weten over en weer kansen te creëren. Stiekem hopen we op nog een doelpuntje, maar we zijn blij met deze einduitslag. De 3 punten blijven in Spanbroek! Na afloop nog even een patatje en glaasje limonade voor Annemijn die hopelijk heeft genoten van deze voetbalmiddag.

Business Club

Koopman
ZON
Deventrade
Rijkhoff
Schipper Kozijnen
Piet Swart
Van Lierop
Rabobank
Windenergysolutions
Van Diepen

Subsponsors

NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare
Univé
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw