VVS'46 VR1 - Apollo'68 VR1


Na een schitterende “Rockmeer” avond, vanmiddag weer aanwezig op het zonovergoten sportcomplex thuis in Spanbroek. Vanmiddag spelen we tegen Apollo en is onze pupil van de week Maud Bruin. Ze speelt als middenveldster bij de meisjes MO11 en heeft als uitslag 2-1 voor onze dames voorspeld.

Helaas vandaag geen scheidsrechter, dus besluit Bonne te fluiten en mag ik aan de zijlijn staan om ons team aan te moedigen. Het is een moeilijke wedstrijd aan beide kanten is het lastig om het een mooie wedstrijd te laten zijn voor ons publiek. Af en toe een paar kansen, maar het verdient niet echt een schoonheidsprijs hoe er wordt gespeeld. Anique voelt zich niet goed en dus Celine het veld om haar even wat rust te gunnen. We hebben maar 1 wissel en na een half uur te hebben gespeeld komt Calista van de MO19 ons team versterken. Door haar in te brengen weet ze na 44 minuten te scoren. Zo gaan we net even lekkerder de rust in. We bezoeken de kleedkamer en Bonne mag nu het team wel even toespreken wat als scheidsrechter natuurlijk niet kan.


Eenmaal terug het veld op weet ik wat mij staat te doen met de wissels en hopelijk zal het gaan zoals we van te voren hebben bedacht. Het publiek is enthousiast en zegt een betere 2e helft te zien, waarin er natuurlijk weer door iedereen hard wordt gewerkt. De bal iets vaker terug spelen achterin en iets meer rust, waardoor iedereen beter begint te spelen. De achterhoede staat goed en voorin komen er steeds meer kansen. Het is uiteindelijk Calista die nog 3x weet te scoren en de eindstand is 4-1 voor VVS!  Maud heeft voorspelt dat we gaan winnen, dus dat is mooi voor haar. Na de wedstrijd nog even een patatje en hopelijk heeft ze genoten van deze zonnige voetbalmiddag.

Business Club

Van Diepen
Van Lierop
Rijkhoff
Schipper Kozijnen
Windenergysolutions
Koopman
Rabobank
Deventrade
ZON
Piet Swart

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
Univé
NL-Jobs
Heddes bouw