VVS'46 MO19-1 - Zouaven MO19-1


Aangezien de dames 1 vrij zijn is het voor mij leuk om vanmiddag weer eens bij mijn eigen dochters te kijken die spelen bij de MO19-1. Om 11 uur worden de dames verwacht, omdat er nieuwe tenues zijn voor de speelsters. Het ziet er prachtig uit en nu maar hopen dat het een mooie wedstrijd wordt. Nadat er foto’s zijn genomen begint de wedstrijd, welke wordt gefloten door Dirk Braas.

Na 4 minuten is het Calista die weet te scoren en zo is het al snel 1-0. Niet heel veel later is het Zouaven die scoren 1-1, dat is even een tegenvaller maar de wedstrijd duurt nog lang. Isa schiet op doel, maar helaas mis. De tegenstandsters weten aardig dicht bij de keepster te komen en zo is het Isa die dan toch weet te scoren (helaas in eigen doel) 1-2. Er wordt nog een harde bal op doel geschoten, maar uiteindelijk is het Zouaven die scoort 1-3. Rust tijd voor een kopje thee en een praatje van René die hopelijk nog voor een verrassende opstelling kan zorgen om te kunnen winnen.

Zouaven scoort en maakt 1-4, dan is het ongeveer 20 minuten voor tijd en weet Calista de bal in het doel de trappen 2-4. Er wordt door beide teams hard gewerkt en het is het een spannende strijd. Melissa geeft een mooie bal vanaf het middenveld voor op Calista die scoort 3-4. Vlak voor tijd wordt er nog gewisseld en gokken we op gelijk spel. Toch is het Zouaven die door middel van een vrije trap de bal in het doel weet te scoren, zodat de eindstand 3-5 is. We hebben een spannende wedstrijd gezien, waar vooral de 2e helft meer dreiging kwam vanaf de kant van VVS. Door kort op de bal te spelen en te blijven jagen werd het een andere wedstrijd en was het mooi om naar te kijken. Komende week weer lekker trainen en wie weet lukt het volgende week weer om 3 punten te pakken. Ik heb een leuke voetbalmiddag gehad en genoten van jullie acties/verhalen bedankt.

Business Club

ZON
Windenergysolutions
Van Lierop
Rabobank
Rijkhoff
Schipper Kozijnen
Piet Swart
Van Diepen
Koopman
Deventrade

Subsponsors

NL-Jobs
SMP Sportcare
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
Univé