VVS 1 toch live en toch gelijk


VVS 1 moest het zondag doen zonder aanvoerder Stefan Dol en ook zonder Mitchell Wester. De basis die er stond, mocht er echter zijn. Beide ploegen hadden hun eerste twee wedstrijden gewonnen. Voor De Blokkers betekent dit dat zij hun opgaande lijn van vorig seizoen doorzetten, waarin zij toen moeizaam startten maar steeds meer punten gingen pakken. Met de stevige wind in de rug was Blokkers de eerste helft ietsjes sterker. Frank Appel moest enkele keren optreden, maar ook VVS liet van zich horen. Een goal van Sander Wijdh werd afgekeurd wegens buitenspel. De rust leek met 0-0 gehaald te worden, maar vlak voor rust kregen de gasten een penalty die maar net aan benut werd: 0-1. 

Na rust trok VVS het spel wat meer naar zich toe. Desondanks was het Blokkers dat op 0-2 kwam. Bij een tegenaanval stond VVS niet goed opgesteld en passeerde de rechtsbuiten makkelijk, waardoor er een ondertal ontstond wat de geelzwarten goed uitspeelden: 0-2. VVS had echter nog genoeg tijd om dit te herstellen en dat zou ook gaan lukken. Mick Koopman kreeg 1 op 1 een goede kans die nog werd gered, maar Mike Groot wist uit een lastige hoek toch de keeper te verschalken na een goede inspeelpass van de interim aanvoerder Lars Apeldoorn: 1-2. VVS zette door en kreeg na ongeveer 80 minuten een penalty, die door wederom Mike goed werd ingeschoten: 2-2. Het spannende duel bleef echter kansen opleveren. Blokkers kwam voor de keeper maar invaller Bjorn Groot kon het schot blokken. Sander Wijdh passeerde de keeper maar wist met zijn minder sterke linker het lege doel helaas niet te vinden. En ook een tweede VVS goal werd afgekeurd voor vermeend buitenspel. De twee reuzen van VVS, Gijs Koenis en Mike Groot, leken samen voor de 3-2 te zorgen. Gijs bouwde op en zag Mike vertrekken vanaf linksvoor. Zijn lange bal over 40 meter viel achter de Blokkers verdediging en Mike dook naar binnen en tikte vernuftig de bal langs de keeper. Het leek er op dat de Blokkers grensrechter zijn team probeerde te redden met zijn vlagsignaal. Als u het nog eens terug wilt te zien (de wedstrijd in zijn geheel of de goal op 2:04) ga dan naar VVS46TV

Ondanks de kansen en afgekeurde goals bleef het bij 2-2, wat helemaal geen verkeerde afspiegeling was van de wedstrijd. VVS en Blokkers blijven hierdoor ongeslagen en voeren zelfs met 7 uit 3 samen de ranglijst aan. Komende zondag speelt VVS uit tegen Con Zelo in Waarland. Deze debutant verloor tweemaal nipt en zal er zeker alles aan doen om de eerste punten binnen te halen. VVS is gewaarschuwd! 

Business Club

Van Lierop
Rijkhoff
ZON
Rabobank
Deventrade
Windenergysolutions
Schipper Kozijnen
Koopman
Piet Swart
KRNGroep
Van Diepen

Subsponsors

NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare