VV VVW JO8-1 - VVS '46 JO8-1: 0-24


2e Uitwedstrijd tegen VV VVW uit Wervershoof. Een vereniging, waar het 1e elfal ook bij VVS in de competitie zit. Dus Aaron drukte iedere onderschatting de kop in, bij de jongens. Puik weer en een mooi complex aan de Theo Koomenlaan. Deze Theo Koomen had vandaag de wedstrijd perfect  kunnen becommentarieren, want er gebeurde veel, vandaag! 

Door de coaches werd vandaag de "Aanvoerder" geintroduceerd. Iedere week een andere aanvoerder die voor de wedstrijd de scheidsrechter te woord staat en na de wedstrijd, de scheidsrechter bedanken. Hij mag tijdens de wedstrijd, natuurlijk de aanvoerdersband dragen. En vandaag deed Jim dat met trots en hij deed het ook goed. (Zie foto) Weer een stapje in de "Voetbalopvoeding" Vandaag ging Zett in de 1e helft op doel en Silvan wilde graag de 2e helft. Echt mooi, hoe het team dit oplost, want we hebben helaas (nog) niet de beschikking over een vaste keeper. 

Nu de wedstrijd. Vanaf minuut 1 was het duidelijk dat de wedstrijd maar 1 kant op kon gaan. Het beginsignaal had net geklonken of de 1-0 door Silvan lag er al in. Ook de 2-0 werd door Silvan binnen getikt. De vader van Jim bood intussen aan om de score en doelpuntenmakers te gaan bijhouden, want het kon nog wel eens snel gaan. Dit was een aanbieding die de coach van VVS niet kon weigeren. Noah & Jim voetbalden vandaag onbevangen en scoorden er vandaag lekker op los. Jim met schoten van afstand (2x) en Noah met mooie dribbels (3x) via de zijkanten. En er werd ook mooi gevoetbald. Nette passing en de jongens konden elkaar goed vinden. 2 niveautjes hoger dan de tegenstander. Zett op doel had het rustig en hoefde maar 3/4 ballen weg te schieten. Bij rust werd een 11-0 stand bereikt. Silvan nog eenmaal, Jimmy 2x en Kane 1x zorgden voor de doelpunten. 

De 2e helft ging Silvan op doel en hij keepte ook bij de penalties. Heeft hij toch nog wat te doen gehad. De 2e helft ging zoals de eerste was begonnen. Noah maakte zijn 4e. Zett hoefde ook niet lang te wachten op zijn 1e doelpunt. Van afstand, zijn handelsmerk. Het voetbal zag er ok ekurig uit. Na de time-out werd het iets rommeliger en gingen we terug naar het kluitjesvoetbal. Is ook lastig om te voorkomen als de tegenstander het namelijk ook doet. De tegenstander mocht met een extra veldspeler voetballen, maar dat maakte niks uit voor VVS. Uiteindelijker was de eindstand 24-0. Jim 3x, Moos 2x, Zett 4x, Noah 1x en Kane nog eenmaal. Goed gevoetbalt door iedereen van de JO8 en de jongens kenden geen genade met VVW. 

Volgende week weer een nieuwe tegenstander en hopelijk krijgen de mannen iets meer tegenstand. Nu 3 wedstrijden gespeeld en 3x winst. Over 2 weken gaan we naar de Grasshoppers en iedereen in het team weet, dat dit een tegenstander van formaat is. Maandag weer trainen en volgende week spelen we thuis tegen KSV JO8-2, ook een onbekende tegenstander. Maar KSV heeft een grote jeugd afdeling dus we verwachten een goede tegenstander. Iedere support is welkom voor de jongens!

Business Club

KRNGroep
Rijkhoff
Van Lierop
Piet Swart
Koopman
ZON
Deventrade
Windenergysolutions
Van Diepen
Rabobank
Schipper Kozijnen

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
SMP Sportcare