Vertrouwenspersoon Marina Appel


Binnen VVS hebben we al geruime tijd een vertrouwenspersoon. Rein de Wit vervult deze functie al jaren binnen onze vereniging en is dat ook na zijn voorzitterschap blijven doen. Daar zijn we erg blij mee. Omdat we inmiddels veel meiden en dames bij VVS hebben zijn we tevens op zoek gegaan naar een dame waar je, als je dat plezieriger vindt, ook naar toe kunt met je vragen. 

En we hebben goed nieuws. Marina Appel heeft zich hiervoor beschikbaar gesteld en daar zijn we erg blij mee. Marina woont in Spanbroek en is te bereiken onder tel. nummer 06-43486274.

Daarnaast maken we nog even van de gelegenheid gebruik om te vertellen waarom we het belangrijk vinden dat er vertrouwenspersonen bij VVS zijn. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat een vertrouwenspersoon werkt in het bestrijden van ongewenste omgangsvormen en dus het voorkomen van vervelende en persoonlijke gevolgen ervan. Pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, agressie en zelfs geweld zijn ongewenste omgangsvormen. Wat kan een vertrouwenspersoon voor je betekenen? Je kunt vertrouwelijk met vragen terecht bij een vertrouwenspersoon. Ze bieden een luisterend oor en ondernemen actie als je daar zelf mee instemt.

Business Club

Rijkhoff
Van Diepen
Windenergysolutions
ZON
Deventrade
Koopman
Piet Swart
Van Lierop
Rabobank
Schipper Kozijnen
KRNGroep

Subsponsors

NL-Jobs
Heddes bouw
SMP Sportcare
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
Fietsvoordeelshop