Verslag VVW JO14-02 - VVS46-JO14


Met geknepen billen liepen wij van het veld. 3 punten binnen, maar kantje boord. Het had erger kunnen aflopen. Al met al wel gevochten voor wat we waard waren, maar zeker tot verbetering vatbaar. Volgende week moet het echt beter, want dan staat de topper tegen Medemblik te wachten. Zij staan nu op de eerste plaats en zullen dus verslagen moeten worden, willen wij kampioen worden. Maar dat zien we volgende week.

Wij waren voor het eerst sinds tijden weer helemaal compleet, en Melle Smit hadden we als gastspeler mee.

De zon scheen, het was een mooie dag om te voetballen.

Onze tegenstander gaf vanaf de start goed weerstand. Wij moesten erg wennen dat wij met een compleet elftal op het veld stonden, want de mannen konden elkaar slecht vinden.

Bleven de bal ook lang bij zich houden, waardoor ze hem iedere keer kwijtraakten.

Uiteindelijk kregen wij wat ruimte en konden wij met een mooie pass van Flann, Sanjeevan bereiken en schoot hij op de paal. Nog geen paar minuten later werd Jim knap aangespeeld door Jay en kon hij de 0-1 inschieten. Mooi ingeschoten Jim. Dat gaf de mannen weer wat motivatie. Melle op rechts gaf mooie voorzetten, maar kwamen niet aldoor goed terecht. Nick Kroonenberg en Mike hadden het lastig op de rechterkant, tot dat links VVW aan kwam zetten en met een geweldig mooie lob op het doel van Jordy schoot. Hij ging gelukkig net naast. We waren gewaarschuwd. Aan de andere kant kregen wij net buiten de 16 meter een vrije trap. Met de wetenschap dat hij er vorige week inging nam Nick Kroonenberg de vrije trap. Die ging naar links, naar Flann, die hadden we niet zien aankomen, Flann schoot op doel, mis, daarna via Jay op doel, op de keeper, via een kluts naar Mike de Vries en ja hij kon hem intikken. 0-2.  Dat gaf weer wat lucht, maar wij moesten nog wel wakker blijven.

Sem had het lastig met zijn tegenspeler en moest hard aan het werk. Ondersteund door Arjan en Mike ging het goed. 

Nick Schagen had zijn draai niet helemaal en liep meer onze spelers in de weg dan de tegenstander, Flann ging vaak thee drinken met zijn klasgenoot van VVW, waardoor wij de bal niet konden verdelen.

Uiteindelijk werd het theetijd en was het rust

Na de rust zouden de mannen er nog alles aan doen, maar liepen steeds vast in de verdediging van VVW en slordigheden. Jay had zijn energie in de 1e helft al gegeven. Jim stond er een beetje alleen voor. En Teun moest meer verdedigen dan aanvallen. Sanjeevan had de buitenspel regel weer vergeten, waardoor wij iedere keer weer de aanval konden stoppen. Niek had het aan zijn kant ook lastig, en liep net al als Teun continu heen en weer om aan te vallen en te verdedigen. Wij kregen ook de nodige hoekschoppen, maar die werden te langzaam genomen en als wij hem in 1x namen, kwam hij niet helemaal aan. Het zat ons ook niet mee. Aan de andere kant, moest Jordy nu ook meer aan het werk om de bal weg te houden. Totdat VVW een mooie aanval voorbereide en uiteindelijk ons net raakte 1-2. Daarna kregen ze nog een hoekschop en ging de bal over het doel, de volgende hoekschop tegen de lat. En daarna nog 3x voor langs.

Wij kregen het niet cadeau. En de mannen weten nu wat ‘samen’werken is.

Met gekleurde gezichten gingen wij van het veld af en konden de zwaarverdiende punten meenemen.

Volgende week zal het niet makkelijker zijn, en moeten wij onze beste wedstrijd spelen. 

We gaan in ieder geval ons best doen.

 

Groet, Marco

Business Club

Deventrade
Windenergysolutions
Van Diepen
ZON
Rijkhoff
Piet Swart
KRNGroep
Van Lierop
Schipper Kozijnen
Rabobank
Koopman

Subsponsors

Heddes bouw
SMP Sportcare
Univé
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs