Verslag pupil van de week Rikke Loos


PUPIL VAN DE WEEK

 

Mijn naam is Rikke Loos en ik ben 11 jaar.

Ik speel in: MO11-1 en mocht pupil zijn bij de wedstrijd V.V.S.’46 Dames 1 tegen HSV.

Heb je nog wat geleerd van de spelers en de trainer? Blijven bewegen (als het koud is)

Wie vond je de beste V.V.S. voetballer vandaag? Britt Koning, want ze scoorde 2x

Had je de uitslag goed voorspeld in “Even voorstellen”? Net niet. Ik voorspelde 1-0 en het werd 2-0.

 

Wil je hieronder jouw verslag van de wedstrijd schrijven?

Ik kwam aan bij VVS en toen kreeg ik een bal met alle namen en een pupil van de week shirt! We gingen naar de kleedkamer en de coach ging praten. Voor de wedstrijd hadden we een warming-up. Ik mocht de aftrap nemen. En de wedstrijd begon. De scheids en de grensrechter waren er niet, dus mijn vader moest scheidsen en de coach grensrechten. Na 5 minuten scoorde VVS al. De scheids kwam toen aan!! Na een tijdje scoorde Britt Koning nog een keer. Het was ondertussen heel koud en het regende hard. De stand bleef 2-0!

Na afloop kreeg ik een patatje en wat te drinken. Iedereen harstikke bedankt voor de ontvangst en gezellige middag!

Business Club

Rabobank
ZON
Van Lierop
Van Diepen
Rijkhoff
Piet Swart
Schipper Kozijnen
Koopman
Deventrade

Subsponsors

SMP Sportcare
Univé
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw