Twee zeges voor selectie


VVS 2 opende het tweeluik als koploper tegen staartclub Hugo Boys 2. Het werd een 3-1 zege en dat is ook precies het gemiddelde per wedstrijd voor VVS tot nu toe. Als debutant hebben ze nu 9 zeges en 2 gelijke spelen, erg knap. Westfriezen 3 is naaste achtervolger met 4 punten achterstand. 

VVS 1 moest het zonder de geschorste Stefan Dol doen (teveel gele kaarten). Op het kunstgrasveld werd Hugo Boys 1 bestreden, waar uit met 2-3 van gewonnen was. In een wedstrijd met diverse gezichten kwam VVS voor rust op 1-0 door goaltjesdief en topscorer Mick Koopman (zijn 7e). Na een uur was het Sander Groot die ongelukkig in eigen doel schoot: 1-1. Zo'n 10 minuten voor tijd werd het zelfs 1-2 voor de gasten, waardoor een doemscenario weer dreigde. VVS rechtte echter de rug en kwam via Mike Groot snel op 2-2, en in de absolute slotfase wist invaller en debutant Thijs Leek zelfs nog de 3-2 te maken! 

Een geweldige steun in de rug voor het 1e in deze cruciale fase van de competitie. Met twee zeges achter elkaar stijgt VVS rap wat plekken op de ranglijst en laat het nu 4 ploegen onder zich. Dat geeft de burger moed, met wel weer twee lastige wedstrijden in het vooruitzicht tegen Kleine Sluis (uit) en VIOS (thuis). Hup VVS!

Business Club

Deventrade
Windenergysolutions
Schipper Kozijnen
Rabobank
Koopman
Rijkhoff
Van Diepen
ZON
Piet Swart
Van Lierop

Subsponsors

SMP Sportcare
Univé
Heddes bouw
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs