Tijdig af- en aanmelden nieuwe seizoen


Alle voetbal activiteiten liggen stil door corona en volgende seizoen lijkt misschien heel ver weg, maar ondanks dit is het wel belangrijk dat we weten wie zich nieuw aanmelden wie er voor kiest om te stoppen. Er wordt vanaf 1 mei al wel achter de schermen druk gewerkt aan het nieuwe seizoen.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal blijven voetballen. Wil je toch stoppen met voetballen? Wacht dan niet met afmelden, maar meld je tijdig af. Wil je juist op voetbal? Ook dan is het prettig om dit tijdig te weten.

In de maand mei is de technische commissie druk bezig met de indelingen voor het nieuwe jaar. We willen dit graag zo juist mogelijk invullen en kunnen dan rekening houden met wijzigingen voor het nieuwe jaar.

Aanmelden: https://www.vvs46.nl/lidmaatschap/aanmelden/

Afmelden: https://www.vvs46.nl/lidmaatschap/afmelden/

Alleen via een mail aan de ledenadministratie kunt u zich (graag met opgave van redenen) afmelden als lid (klik hier voor afmelden).  U ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Dit is uw bewijs van afmelding.

Afmelden bij een trainer, coach of begeleider is niet toereikend en wordt helaas niet in behandeling genomen. In verband met de teamindelingen verzoeken we iedereen om zich voor 1 mei af te melden. Dit omdat de teams voor 1 juni aan de KNVB bekend gemaakt moeten worden. Afmelding na 31 mei of helemaal geen afmelding leidt tot het in rekening brengen van de kosten ad € 45,-.

Business Club

Koopman
KRNGroep
Van Lierop
Rijkhoff
Deventrade
Rabobank
ZON
Van Diepen
Windenergysolutions
Schipper Kozijnen
Piet Swart

Subsponsors

Heddes bouw
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
Univé