SV West-Friezen JO8-2 - VVS '46 JO8-1: 0-8


De eerste uitwedstrijd voor de JO8-1 bij SV West-Friezen. Bij vertrek hoorden we dat Jim verkouden was en veel moest niezen, dus uit voorzorg maar thuis gebleven in verband met de Corona maatregelen. Iedereen was al omgekleed, dus bij aankomst konden we gelijk het veld op. We speelden op een nieuw kurk-kunstgrasveld en zo'n nieuw matje voelt wel heel erg lekker aan, zeg! 

Jimmy keepte de 1e helft en Moos was terug van zijn verkoudheid. Vanaf de aftrap werd door Moos gelijk duidelijk gemaakt dat VVS vandaag as geomen om doelpunten te maken. Moos maakte in de 1e aanval gelijk de 1-0. Mooie comaback van Moos en vader Rene toverde een glimlach op zijn gezicht. De 2-0 liet niet lang op zich wachten en werd door Zett gescoord, zoals zo vaak van afstand. Jimmy had het rustig op doel maar de ballen die hij moest pakken, pakte hij dan ook. Voor de rust werd de score nog opgevoerd tot 5-0 door Silvan, Lev en weer Zett. Deze overwining mocht VVS niet meer ontgaan. 

Na rust was de concentratie iets minder bij de jongens en dat resulteerde in wat meer balbezit voor de West-Friezen. Echter meer dan 2 schoten op doel leverde dat niet op. VVS stoorde vroeg en kwam zo weer in balbezit. In de 2e helft werd er nog 3 keer gescoord door VVS en deze doelpunten kunnen we allemaal op het konto van Silvan Tesselaar zetten. Hij scoorde 4 doelpunten vandaag en speelde een puike wedstrijd. Hij stond vaak vrij, vroeg om de bal en maakte zijn acties als hij de bal dan ook kreeg. Echter, denk ook altijd om je medespelers! ;) Einduitslag: 0-8 en op naar de volgende wedstrijd. Volgende week naar Wervershoof en daar wacht weer een nieuwe tegenstander. 

Zo werkt en traint de JO8-1 langzaam toe naar 3 Oktober, wanneer de derby tegen Grashoppers wacht in Hoogwoud!

Business Club

Piet Swart
Koopman
Rabobank
KRNGroep
Windenergysolutions
Schipper Kozijnen
Rijkhoff
ZON
Van Diepen
Deventrade
Van Lierop

Subsponsors

Univé
NL-Jobs
SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw