Puntenverlies voor Vrouwen 1


DESS VR 1 – VVS ’46 VR 1

Na weer een veel te korte nacht vroeg uit de veren om richting het VVS terrein te fietsen.
Iedereen op tijd, dus met de auto vertrekken maar. In alle rust de kleedkamers opzoeken en terug blikken op de vorige wedstrijd en vooruit kijken naar onze kansen van vandaag. Opstelling bekend maken en de dames richting het B-veld om warm te lopen. Het is rustig en mooi weer en we hebben hoop op een goede wedstrijd in ons voordeel….

De wit rode tegenstandsters hebben er zin in en weten veel voordeel (wel of niet terecht) te halen van de scheidsrechtster en vlagger van de tegenstandsters. Met zo nu en dan goede combinaties en passen op het doel wil het maar niet lukken om te scoren. We hebben best kansen om van afstand te schieten, maar helaas is het geluk aan de andere zijde en ongeveer 10 minuten voor rust scoort Dess.

Rust, even tijd voor een kopje thee en proberen om positief te blijven. Het blijkt een moeilijke wedstrijd te zijn, waarin de kansen die er zijn niet kunnen worden benut. Bij het vrij lopen van de voorhoede heeft de vlagger zijn vlag steeds in de lucht, waardoor er geen doorkomen is richting het doel…. Op de trainingen lukt er van alles, maar als het er op aan komt wil het vandaag niet lukken.

Weer op het veld terug gekeerd is het na 2 minuten raak voor Dess. Nu moeten we toch echt proberen om alles uit de kast te halen en na zo’n 30 minuten is het Sylvia die weet te scoren. 

1-2 dit geeft weer even hoop op misschien wel een gelijk spel. Helaas scoort Dess nog een keer en dit is dan ook de einduitslag 1-3. Helaas is het ons vandaag wederom niet gelukt om punten te pakken. 
Bij terugkomst nog even napraten onder het genot van een drankje en vooruitblikken wat de kansen voor de volgende wedstrijden kunnen zijn… Volgende week hebben we vrij en kunnen we even rust nemen om te herstellen van blessures. Nu maar hopen dat we er over 2 weken weer met elkaar voor kunnen gaan. 

Business Club

Van Diepen
Rabobank
Piet Swart
Van Lierop
Rijkhoff
Koopman
Deventrade
ZON
Schipper Kozijnen

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
SMP Sportcare
Univé
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw