Lees hier alle wedstrijdverslagen van onze veld- en zaalteams.

Verslag VVS VR 1- Oosthuizen VR1
dinsdag 21 januari 2020

Verslag VVS VR 1- Oosthuizen VR1

Vandaag is onze pupil van de week Evy Groot die in de MO13-2 speelt. Ze heeft een voorspelling gedaan van 3-1 winst. Kijken of haar trainster Anique net zo goed voetbalt als ze training geeft vandaag. Lees hier het verslag.

Eerste verliest derby
dinsdag 17 december 2019

Eerste verliest derby

Helaas helaas heeft VVS 1 de derby in Hoogwoud tegen Grasshoppers met het kleinste verschil (1-0) verloren. Lees verder voor een verslag.

MO11-1 in Deen Cup
maandag 16 december 2019

MO11-1 in Deen Cup

Afgelopen vrijdag speelden de meiden van de MO11-1 hun wedstrijd in de Deen Cup. Ze maakten hun opwachting in een "echt" stadion, het Kras Stadion van FC Volendam. De wedstrijd werd helaas niet gewonnen, maar toch was het een supermooie ervaring voor de meiden.

Alcmaria Victrix VR1 – VVS VR1
dinsdag 10 december 2019

Alcmaria Victrix VR1 – VVS VR1

Vrouwen 1 geven 0-3 voorsprong uit handen in Alkmaar. Met een eindstand van 3-3 toch een goede prestatie tegen de nummer 1 in de competitie, maar het smaakte naar meer. Lees hier het verslag.

Alleen 4de voetbalde zondag
maandag 9 december 2019

Alleen 4de voetbalde zondag

Zondag waren alle thuiswedstrijden afgelast omdat de velden A en B onbespeelbaar waren door de vele regen die er gevallen was en ook op het C-veld gingen de wedstrijden niet door vanwege de harde wind. Toch dachten de mannen van het 4de daar anders over. “We zijn er nu toch al” en “HSV is toch al onderweg” waren de kreten in de kantine. Ook scheidrechter Robert vond het prima al hoewel zijn “ballen test” op het C-veld uitwees dat de bal een eigen leven ging leiden door de harde wind.

Twee keer 45 minuten is er gespeeld en tijdens de 2de helft kwam zelfs de zon nog even door. Een wijs besluit van het 4de om te spelen, want ze wonnen met 5-1 van HSV Sport.

Winst Vrouwen 1 op Zeevogels
dinsdag 3 december 2019

Winst Vrouwen 1 op Zeevogels

Vrouwen 1 weten toch te winnen nadat ze bijna een 3-0 voorsprong uit handen gaven. Nadat Zeevogels toch het scorenbord op 3-3 wisten te zetten was de winst met 5-3 heel fijn. Lees hier het verslag.

Eerste valt tegen
dinsdag 3 december 2019

Eerste valt tegen

Na twee knappe uitzeges op rij (SEW, Uitgeest) heeft VVS 1 zondag onverwacht een duidelijke nederlaag geleden tegen Hugo Boys: 0-3.

Business Club

Koopman