Wedstrijdverslagen


Lees hier alle wedstrijdverslagen van onze veld- en zaalteams.

Westfriezen JO13-4 - VVS JO13-2
maandag 10 december 2018

Westfriezen JO13-4 - VVS JO13-2

Met een behoorlijk windje moesten de leeuwen het opnemen tegen Westfriezen JO13-4. Klik op 'Lees verder' voor het verslag van coach Marco over deze spannende pot.


VVS VR1 – Kolping Boys VR2 2-1
dinsdag 27 november 2018

VVS VR1 – Kolping Boys VR2 2-1

Na een paar nederlagen op rij vandaag weer nieuwe kansen voor onze dames. Met de 10-jarige Ymke Rekveld als pupil van de week (winst voorspelt), afkomstig uit een sportieve familie hopen we vandaag weer voor de 3 punten te gaan.


Eerste onderuit in doelpuntenfestijn
dinsdag 27 november 2018

Eerste onderuit in doelpuntenfestijn

VVS 1 speelde zondag een spektakelstuk thuis tegen Westfriezen. Na een ruime Spanbroeker voorsprong werd het uiteindelijk 4-5 voor de gasten. Lees verder voor een kort verslag.


VVS’46 10-1 -Hollandia 10-1
zaterdag 24 november 2018

VVS’46 10-1 -Hollandia 10-1

Het was een mooi gezicht afgelopen zaterdagochtend als je de poort kwam binnenlopen; er werd volop gespeeld op het A-veld door de jongste jeugd van VVS! Dit kwam voort uit een probeersel van de TC.


Puntenverlies voor Vrouwen 1
dinsdag 6 november 2018

Puntenverlies voor Vrouwen 1

Punten verlies voor vrouwen 1 bij DESS. Helaas waren onze vrouwen vandaag niet opgewassen tegen DESS dat met 3-1 wist te winnen van VVS'46. Lees hier het verslag.


Welkome driepunter eerste
dinsdag 6 november 2018

Welkome driepunter eerste

Na een wedstrijd met twee gezichten was het uiteindelijk VVS 1 dat in Heerhugowaard de Noord de drie punten meenamen tegen Hugo Boys: 2-3. Lees verder voor een verslag over deze welkome driepunter.


Schlemielige nederlaag 1e
dinsdag 30 oktober 2018

Schlemielige nederlaag 1e

VVS 1 had de drie punten thuis tegen koploper SEW kunnen pakken, maar deed dat niet. Met een 2-3 zege kwamen de Nibbikers erg goed weg. Het vertoonde spel mag echter vertrouwen geven; lees verder voor een verslag.


Prachtderby eindigt in 2-2
zondag 14 oktober 2018

Prachtderby eindigt in 2-2

Voor het eerst sinds enkele jaren werd er weer een derby VVS-Grasshoppers in competititieverband gespeeld, en wat voor eentje. Na een zeer spannende pot werd het 2-2 uiteindelijk. Lees verder voor een verslag.


Eerste verliest nipt
donderdag 4 oktober 2018

Eerste verliest nipt

VVS 1 heeft de eerste thuiswedstrijd in de 3e klasse nipt verloren van De Blokkers 1. Met een weer wat completer team werd het een spannende wedstrijd met kansen van beide kanten. Waar VVS voor rust niet wist te scoren ondanks kansen, deed Blokkers dat na rust wel. De invaller Stan Groot wist echter mooi gelijk te maken (na eerder die dag al 3 goals bij het 2e team). Een kwartier voor tijd wist Blokkers echter de winnende te maken. Een nederlaag die had kunnen worden voorkomen, maar die ook aangeeft dat VVS mee kan doen tegen dit soort tegenstanders. Op naar Winkel volgende zondag, succes mannen.


Zeperd 1e in Warmenhuizen
zondag 23 september 2018

Zeperd 1e in Warmenhuizen

Tijdens haar rentree in de 3e klasse heeft VVS 1 meteen ervaren dat het niveau een stukje hoger ligt dan vorig jaar. Vios W was met 5-1 te sterk voor een gehavend VVS.


Business Club

Rabobank
Piet Swart
Deventrade
Van Lierop
ZON
Koopman
Van Diepen
Rijkhoff
Schipper Kozijnen

Subsponsors

SMP Sportcare
Univé
Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw