Lees hier alle wedstrijdverslagen van onze veld- en zaalteams.

Alcmaria Victrix VR1 – VVS VR1
dinsdag 10 december 2019

Alcmaria Victrix VR1 – VVS VR1

Vrouwen 1 geven 0-3 voorsprong uit handen in Alkmaar. Met een eindstand van 3-3 toch een goede prestatie tegen de nummer 1 in de competitie, maar het smaakte naar meer. Lees hier het verslag.

Alleen 4de voetbalde zondag
maandag 9 december 2019

Alleen 4de voetbalde zondag

Zondag waren alle thuiswedstrijden afgelast omdat de velden A en B onbespeelbaar waren door de vele regen die er gevallen was en ook op het C-veld gingen de wedstrijden niet door vanwege de harde wind. Toch dachten de mannen van het 4de daar anders over. “We zijn er nu toch al” en “HSV is toch al onderweg” waren de kreten in de kantine. Ook scheidrechter Robert vond het prima al hoewel zijn “ballen test” op het C-veld uitwees dat de bal een eigen leven ging leiden door de harde wind.

Twee keer 45 minuten is er gespeeld en tijdens de 2de helft kwam zelfs de zon nog even door. Een wijs besluit van het 4de om te spelen, want ze wonnen met 5-1 van HSV Sport.

Winst Vrouwen 1 op Zeevogels
dinsdag 3 december 2019

Winst Vrouwen 1 op Zeevogels

Vrouwen 1 weten toch te winnen nadat ze bijna een 3-0 voorsprong uit handen gaven. Nadat Zeevogels toch het scorenbord op 3-3 wisten te zetten was de winst met 5-3 heel fijn. Lees hier het verslag.

Eerste valt tegen
dinsdag 3 december 2019

Eerste valt tegen

Na twee knappe uitzeges op rij (SEW, Uitgeest) heeft VVS 1 zondag onverwacht een duidelijke nederlaag geleden tegen Hugo Boys: 0-3.

DWOW VR2 - VVS 46 VR2
maandag 18 november 2019

DWOW VR2 - VVS 46 VR2

Vandaag hebben Heidi en ik (Monique) de eer om samen te coachen bij de dames van ons 2e damesteam. Lees hier hi=oe ze de 3 punten in binnenhalen.

De Rijp VR1 - VVS VR 1
dinsdag 12 november 2019

De Rijp VR1 - VVS VR 1

Vrouwen 1 weten te overtuigen in De Rijp en nemen na een knappe 0-5 overwinning de punten mee naar Spanbroek. Lees hier het verslag.

Spijtige nederlaag 1e
dinsdag 12 november 2019

Spijtige nederlaag 1e

Na een paar mooie resultaten heeft VVS helaas een spijtige en misschien ook onnodige nederlaag geleden; het werd 2-0 in en tegen Winkel.

Vrouwen 2 winnen van Always Forward
maandag 11 november 2019

Vrouwen 2 winnen van Always Forward

Vrouwen 2 speelden thuis tegen Always Forward en wonnen met 2-1. Afspraak met de vrouwen van DWB was dat bij winst op Always Forward zij bij VVS gezamelijk het glas zouden heffen. Zo gezegd, zo gedaan.

Business Club

Van Lierop