Lees hier alle wedstrijdverslagen van onze veld- en zaalteams.

VVS VR1 - KSV VR1
dinsdag 8 oktober 2019

VVS VR1 - KSV VR1

Vrouwen 1 verslaan met een 4-1 eindstand de vrouwen van KSV 1 uit Heerhugowaard. De eerste minuut zag het er nog anders uit, want KSV wist heel snel het doel van VVS te vinden. Lees hier het verslag.

DESS VR1 - VVS VR2
maandag 7 oktober 2019

DESS VR1 - VVS VR2

Vrouwen 2 weet helaas niet te winnen, maar hebben alles gegeven om de schade beperkt te houden. Een 4-3 eindstand was het resultaat. Lees hier een kort verslag.

VVS-JO14-2 tegen Hauwert J014-1
maandag 30 september 2019

VVS-JO14-2 tegen Hauwert J014-1

Het was prachtig weer. Ondanks alle slecht weer voorspellingen, had de JO14-2 prachtig weer. Alle ingredienten voor een positieve uitslag. Lees hier het verslag.

Koedijk VR2 – VVS 46 VR1
dinsdag 24 september 2019

Koedijk VR2 – VVS 46 VR1

Vrouwen 1 verlies in Koedijk hun eerste competitiewedstrijd. De vrouwen beginnen sterk, maar trokken uiteindelijk toch aan het kortste eind. Lees hier het verslag.

Winkel VR2 - VVS VR1
dinsdag 17 september 2019

Winkel VR2 - VVS VR1

Deze morgen vroeg uit de veren om richting Winkel te vertrekken. Een paar dames afwezig i.v.m. vakantie, maar met 1 wisseltje vandaag zal het hopelijk goed gaan komen.

Business Club

Rijkhoff