Onze mensen samen VVS


VVS'46 heeft ruim 550 leden, deze leden brengen familie en vrienden mee naar de vereniging. Samen zijn dit misschien wel 2000 mensen die geregeld bij VVS'46 komen. VVS'46 wil graag dat deze mensen zich thuis voelen bij onze vereniging. Via deze pagina willen we op regelmatige basis individuen of groepen mensen die VVS'46 een warm hart toedragen aan u voorstellen. Dit kunnen vrijwilligers, familie, supporters of andere mensen zijn die geregeld bij VVS'46 aanwezig zijn. De volgende keer als u bij VVS'46 komt hopen wij dat u in de loop der tijd meer en meer mensen zult kennen en dat u zich daarmee meer thuis voelt. Heeft u ideeën welke mensen wij in deze rubriek moeten opnemen of wilt u zelf een stukje schrijven mail dit dan naar onze webmaster.

Fons Loos - in memoriam
dinsdag 1 juni 2021

Fons Loos - in memoriam

Op 30 mei is, niet geheel onverwacht maar veel te vroeg, overleden Fons Loos. Fons is jarenlang lid geweest van VVS’46 en heeft tot vorig jaar nog meegedaan met walking football. Wij kijken met een warm gevoel terug op wat hij voor VVS’46 heeft betekend.
 


Peter Peereboom lid van verdienste
zondag 9 mei 2021

Peter Peereboom lid van verdienste

Als er een van de ballen verstand had, was het Peter Peereboom wel. Hij is dan ook afgelopen vrijdag terecht uitgeroepen tot lid van verdienste. In het bijzijn van zijn familie en de maandagploeg nam hij zijn oorkonde in ontvangst. Lees in de bijlage zijn bijdrage voor onze club.


Ledenadministratie overgedragen
dinsdag 16 maart 2021

Ledenadministratie overgedragen

Na ruim 5 jaar de ledenadministratie te hebben gedaan, dragen Henk en Anselma van Ossenbruggen nu het stokje over aan Marco en Melanie Blaauwbroek. Henk en Anselma bedankt en Marco en Melanie veel succes!


Jesper Steur verlengt overeenkomst als trainer/coach
maandag 31 augustus 2020

Jesper Steur verlengt overeenkomst als trainer/coach

Jesper Steur (selectiespeler) verlengt zijn overeenkomst met VVS'46 als trainer/coach. Hiermee zal hij wederom zijn team proberen op een hoger niveau te brengen. Aan zijn inzet, motivatie en kennis van voetbal zal het niet liggen. Jesper heel veel succes.


In Memoriam Cor Groot
vrijdag 3 juli 2020

In Memoriam Cor Groot

Diep bedroefd zijn wij bij het overlijden van Cor Groot. Supervrijwilliger, voormalig bestuurslid en erelid van voetbalvereniging VVS’46.


Afscheid van René Kool bij VVS’46
woensdag 17 juni 2020

Afscheid van René Kool bij VVS’46

Tekst en beeld: Nancy Holderbeke, dekogge.eu: Trainer/coach René Kool gaf voor de laatst training bij VVS’46. Op zaterdag 6 juni was de laatste trainingsavond bij VVS’46 van meisjes O15-17 van het seizoen 2019/2020.


Business Club

Rijkhoff
Koopman
Rabobank
Windenergysolutions
Van Lierop
Piet Swart
Van Diepen
Schipper Kozijnen
KRNGroep
ZON
Deventrade

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare
NL-Jobs
Heddes bouw
Fietsvoordeelshop