Onze mensen samen VVS


VVS'46 heeft ruim 550 leden, deze leden brengen familie en vrienden mee naar de vereniging. Samen zijn dit misschien wel 2000 mensen die geregeld bij VVS'46 komen. VVS'46 wil graag dat deze mensen zich thuis voelen bij onze vereniging. Via deze pagina willen we op regelmatige basis individuen of groepen mensen die VVS'46 een warm hart toedragen aan u voorstellen. Dit kunnen vrijwilligers, familie, supporters of andere mensen zijn die geregeld bij VVS'46 aanwezig zijn. De volgende keer als u bij VVS'46 komt hopen wij dat u in de loop der tijd meer en meer mensen zult kennen en dat u zich daarmee meer thuis voelt. Heeft u ideeën welke mensen wij in deze rubriek moeten opnemen of wilt u zelf een stukje schrijven mail dit dan naar onze webmaster.

In Memoriam Cor Groot
vrijdag 3 juli 2020

In Memoriam Cor Groot

Diep bedroefd zijn wij bij het overlijden van Cor Groot. Supervrijwilliger, voormalig bestuurslid en erelid van voetbalvereniging VVS’46.


Afscheid van René Kool bij VVS’46
woensdag 17 juni 2020

Afscheid van René Kool bij VVS’46

Tekst en beeld: Nancy Holderbeke, dekogge.eu: Trainer/coach René Kool gaf voor de laatst training bij VVS’46. Op zaterdag 6 juni was de laatste trainingsavond bij VVS’46 van meisjes O15-17 van het seizoen 2019/2020.


Alberto Steur Lid in de order van Oranje Nassau
vrijdag 24 april 2020

Alberto Steur Lid in de order van Oranje Nassau

Alberto Steur (bestuurslid Accommodatie bij VVS'46) is vandaag door onze burgemeester GertJan Nijpels letterlijk in het zonnetje gezet. Alberto heeft de koninklijke onderscheiding gekregen als Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn inzet voor de Landbouwshow Opmeer, de EHBO, VVS'46 en voor de voetbal sport in de breedste zin van het woord. Alberto, van harte gefeliciteerd.


Niels Kolb verlengt contract bij VVS'46
maandag 6 januari 2020

Niels Kolb verlengt contract bij VVS'46

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie heeft Niels Kolb zijn contract bij VVS'46 verlengd. Hiermee blijft hij aan als trainer van het 2de van VVS'46 en zal hij nauw samenwerken met hoofdtrainer Larbi Loukou. Wij wensen hem veel succes.


Arie Groot Lid van verdienste
zondag 17 november 2019

Arie Groot Lid van verdienste

Groot is zijn naam, Groot zijn de daden. Arie Groot is zaterdagmorgen in een persoonlijke bijeenkomst in aanwezigheid van familie en vrienden uitgeroepen tot lid van verdienste voor zijn eindeloze inzet voor VVS'46. Arie houdt onder andere de dug-out, reclameborden spic en span, maar daarnaast doet hij natuurlijk nog veel meer. Arie ontzettend bedankt.


Sjaak Huibers vrijwilliger van het jaar
dinsdag 19 maart 2019

Sjaak Huibers vrijwilliger van het jaar

Sjaak Huibers is vanavond uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar van VVS'46 voor zijn jaren lange inzet voor VVS. Zonder de steun van zijn vrouw Afra had hij dit niet kunnen doen. Sjaak van harte gefeliciteerd.


Herman in het zonnetje gezet
maandag 18 maart 2019

Herman in het zonnetje gezet

Iedere zondag zien we Herman in de Kantine van VVS'46. Sinds zijn start zorgt hij voor veel gezelligheid. Het is bijna vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Hij maakt geregeld dagen van 12 uur om ons van een drankje te voorzien. Daarom is het ook meer dan terecht dat Herman tijdens de medewerkersavond in het zonnetje is gezet. Herman, we hopen nog lang van jouw aanwezigheid in de kantine te mogen genieten.


25 tot 60 jaar lid van VVS'46
maandag 18 maart 2019

25 tot 60 jaar lid van VVS'46

Tijdens de medewerkersavond zijn er weer een paar van onze trouwe VVS leden in het zonnetje gezet. Dit jaar waren dat Gijs, Peter, Henk, Cor en Joop.


Coördinator Kantinezaken Tessa Wehrmeijer
maandag 12 november 2018

Coördinator Kantinezaken Tessa Wehrmeijer

Sinds korte tijd is Tessa Wehrmeijer de nieuwe vrijwilliger coördinator kantinezaken. Ze gaat zich inzetten voor een gezondere, duurzame en vernieuwde kantine. Na de 'Lees verder' stelt ze zich voor.


Erelid Dirk Ranzijn
zondag 4 november 2018

Erelid Dirk Ranzijn

Dirk Ranzijn is uitgeroepen tot Erelid van VVS'46 tijdens de ledenvergadering. Lees hier wat Dirk de afgelopen decennia voor VVS heeft betekend en nog steeds betekent.


Business Club

Van Diepen
Koopman
Windenergysolutions
Van Lierop
KRNGroep
Rijkhoff
Rabobank
Schipper Kozijnen
ZON
Deventrade
Piet Swart

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
SMP Sportcare
NL-Jobs