Onze mensen samen VVS


VVS'46 heeft ruim 550 leden, deze leden brengen familie en vrienden mee naar de vereniging. Samen zijn dit misschien wel 2000 mensen die geregeld bij VVS'46 komen. VVS'46 wil graag dat deze mensen zich thuis voelen bij onze vereniging. Via deze pagina willen we op regelmatige basis individuen of groepen mensen die VVS'46 een warm hart toedragen aan u voorstellen. Dit kunnen vrijwilligers, familie, supporters of andere mensen zijn die geregeld bij VVS'46 aanwezig zijn. De volgende keer als u bij VVS'46 komt hopen wij dat u in de loop der tijd meer en meer mensen zult kennen en dat u zich daarmee meer thuis voelt. Heeft u ideeën welke mensen wij in deze rubriek moeten opnemen of wilt u zelf een stukje schrijven mail dit dan naar onze webmaster.

Niels Kolb verlengt contract bij VVS'46
maandag 6 januari 2020

Niels Kolb verlengt contract bij VVS'46

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie heeft Niels Kolb zijn contract bij VVS'46 verlengd. Hiermee blijft hij aan als trainer van het 2de van VVS'46 en zal hij nauw samenwerken met hoofdtrainer Larbi Loukou. Wij wensen hem veel succes.


Arie Groot Lid van verdienste
zondag 17 november 2019

Arie Groot Lid van verdienste

Groot is zijn naam, Groot zijn de daden. Arie Groot is zaterdagmorgen in een persoonlijke bijeenkomst in aanwezigheid van familie en vrienden uitgeroepen tot lid van verdienste voor zijn eindeloze inzet voor VVS'46. Arie houdt onder andere de dug-out, reclameborden spic en span, maar daarnaast doet hij natuurlijk nog veel meer. Arie ontzettend bedankt.


Sjaak Huibers vrijwilliger van het jaar
dinsdag 19 maart 2019

Sjaak Huibers vrijwilliger van het jaar

Sjaak Huibers is vanavond uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar van VVS'46 voor zijn jaren lange inzet voor VVS. Zonder de steun van zijn vrouw Afra had hij dit niet kunnen doen. Sjaak van harte gefeliciteerd.


25 tot 60 jaar lid van VVS'46
maandag 18 maart 2019

25 tot 60 jaar lid van VVS'46

Tijdens de medewerkersavond zijn er weer een paar van onze trouwe VVS leden in het zonnetje gezet. Dit jaar waren dat Gijs, Peter, Henk, Cor en Joop.


Herman in het zonnetje gezet
maandag 18 maart 2019

Herman in het zonnetje gezet

Iedere zondag zien we Herman in de Kantine van VVS'46. Sinds zijn start zorgt hij voor veel gezelligheid. Het is bijna vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Hij maakt geregeld dagen van 12 uur om ons van een drankje te voorzien. Daarom is het ook meer dan terecht dat Herman tijdens de medewerkersavond in het zonnetje is gezet. Herman, we hopen nog lang van jouw aanwezigheid in de kantine te mogen genieten.


Coördinator Kantinezaken Tessa Wehrmeijer
maandag 12 november 2018

Coördinator Kantinezaken Tessa Wehrmeijer

Sinds korte tijd is Tessa Wehrmeijer de nieuwe vrijwilliger coördinator kantinezaken. Ze gaat zich inzetten voor een gezondere, duurzame en vernieuwde kantine. Na de 'Lees verder' stelt ze zich voor.


Erelid Dirk Ranzijn
zondag 4 november 2018

Erelid Dirk Ranzijn

Dirk Ranzijn is uitgeroepen tot Erelid van VVS'46 tijdens de ledenvergadering. Lees hier wat Dirk de afgelopen decennia voor VVS heeft betekend en nog steeds betekent.


Bijzondere ledenvergadering bij VVS’46
zaterdag 3 november 2018

Bijzondere ledenvergadering bij VVS’46

Een bijzondere ledenvergadering bij VVS’46 donderdag 1 november. Na bijna 12 jaar legde Rein de Wit zijn voorzittershamer neer. Maar pas nadat hij nog drie andere vrijwilligers in het zonnetje had gezet. Zowel Rein als Dirk, Nico en Patty blijven gelukkig aan de club verbonden en zullen zich als vrijwilliger op allerlei manieren voor de club blijven inzetten.


De aanbouwers
maandag 11 juni 2018

De aanbouwers

Het succesvolle voetbalseizoen 2017-’18 mag dan wel zo’n beetje aflopen, maar stil wordt het nog niet bij VVS’46.


Nieuwe voorzitter en meer....
zaterdag 2 juni 2018

Nieuwe voorzitter en meer....

Na een grondige en uitgebreide zoektocht, kunnen we melden dat we belangrijke functies binnen het bestuur en commissies hebben kunnen invullen. Hiermee is de continuïteit voor de toekomst van VVS'46 geborgd.


Business Club

Rabobank
Schipper Kozijnen
Koopman
Rijkhoff
KRNGroep
Windenergysolutions
Van Diepen
Van Lierop
ZON
Piet Swart
Deventrade

Subsponsors

NL-Jobs
Univé
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare
Heddes bouw