Onze mensen samen VVS


VVS'46 heeft ruim 550 leden, deze leden brengen familie en vrienden mee naar de vereniging. Samen zijn dit misschien wel 2000 mensen die geregeld bij VVS'46 komen. VVS'46 wil graag dat deze mensen zich thuis voelen bij onze vereniging. Via deze pagina willen we op regelmatige basis individuen of groepen mensen die VVS'46 een warm hart toedragen aan u voorstellen. Dit kunnen vrijwilligers, familie, supporters of andere mensen zijn die geregeld bij VVS'46 aanwezig zijn. De volgende keer als u bij VVS'46 komt hopen wij dat u in de loop der tijd meer en meer mensen zult kennen en dat u zich daarmee meer thuis voelt. Heeft u ideeën welke mensen wij in deze rubriek moeten opnemen of wilt u zelf een stukje schrijven mail dit dan naar onze webmaster.

Coördinator Kantinezaken Tessa Wehrmeijer
maandag 12 november 2018

Coördinator Kantinezaken Tessa Wehrmeijer

Sinds korte tijd is Tessa Wehrmeijer de nieuwe vrijwilliger coördinator kantinezaken. Ze gaat zich inzetten voor een gezondere, duurzame en vernieuwde kantine. Na de 'Lees verder' stelt ze zich voor.


Erelid Dirk Ranzijn
zondag 4 november 2018

Erelid Dirk Ranzijn

Dirk Ranzijn is uitgeroepen tot Erelid van VVS'46 tijdens de ledenvergadering. Lees hier wat Dirk de afgelopen decennia voor VVS heeft betekend en nog steeds betekent.


Bijzondere ledenvergadering bij VVS’46
zaterdag 3 november 2018

Bijzondere ledenvergadering bij VVS’46

Een bijzondere ledenvergadering bij VVS’46 donderdag 1 november. Na bijna 12 jaar legde Rein de Wit zijn voorzittershamer neer. Maar pas nadat hij nog drie andere vrijwilligers in het zonnetje had gezet. Zowel Rein als Dirk, Nico en Patty blijven gelukkig aan de club verbonden en zullen zich als vrijwilliger op allerlei manieren voor de club blijven inzetten.


De aanbouwers
maandag 11 juni 2018

De aanbouwers

Het succesvolle voetbalseizoen 2017-’18 mag dan wel zo’n beetje aflopen, maar stil wordt het nog niet bij VVS’46.


Nieuwe voorzitter en meer....
zaterdag 2 juni 2018

Nieuwe voorzitter en meer....

Na een grondige en uitgebreide zoektocht, kunnen we melden dat we belangrijke functies binnen het bestuur en commissies hebben kunnen invullen. Hiermee is de continuïteit voor de toekomst van VVS'46 geborgd.


Vrijwilliger van het jaar: Sjaak Koning
maandag 16 april 2018

Vrijwilliger van het jaar: Sjaak Koning

Tijdens de medewerkersavond van afgelopen zaterdag is Sjaak Koning uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Tijdens dezelfde medewerkersavond werden ook de (aanwezige) jubilarissen gehuldigd. Kees Berkhout (25 jaar), Ton Leek (50 jaar) en Cor Bruin (50 jaar) werden in de bloemen gezet.


Groot zijn de daden
maandag 18 september 2017

Groot zijn de daden

In onze mooie gemeente giert het van de Groten. Jong en oud van VVS’46 kent de familie Groot van de Veldstralaan. Vandaag, na een donkere week met veel nattigheid  zetten we Arie Groot eens in het zonnetje. Arie heeft in feite zijn hele leven al het mogelijke voor, op, in en bij VVS’46 gedaan. Daarmee is hij een waardig opvolger van zijn vader. Die was in de al lang vervlogen tijden, ook van alles bij VVS’46. Druk op lees verder voor het hele artikel.


Drievoudig contractondertekening
donderdag 18 mei 2017

Drievoudig contractondertekening

Vanavond werden er 3 contracten ondertekend bij VVS'46 voor het seizoen 2017-2018.

Nick Post (midden) tekende zijn contract als Technisch Jeugdcoordinator, René Kool (links) tekende zijn contract als trainer/coach voor de JO17 en Nico Appelman (rechts) tekende zijn contract als trainer/coach voor de JO19.

René Kool, misschien wel de onbekenste van de drie voor VVS'46 komt uit Wognum, maar heeft al wel een verleden bij VVS. Hij voetbalde zelf al vanaf zijn 10de en is na zijn voetbalcarriere altijd aan de voetbal verbonden gebleven. Functies varierend van jeugdvoetbaltrainer, hoofdtrainer en voorzitter heeft hij uitgevoerd. Voetbalverenigingen als DESS, Flevo, Woudia, VVW en SEW kent hij dan ook als geen ander. Voor meer info over René Kool klik hier.

Wij wensen Nick, René en Nico veel succes.


Michel Oud neemt afschei
maandag 8 mei 2017

Michel Oud neemt afscheid

Michel Oud heeft vandaag officieel afscheid genomen van VVS1. Dit deed hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen Kampioen Grasshoppers. Helaas kon Michel in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet tot scoren komen en werd het eerste ook met 0-2 verslagen door het betere Grasshoppers. Michel blijft tot het eind van het seizoen nog wel bij VVS 1 spelen, maar zal daarna voor een lager team uit gaan komen. Hij blijft dus gewoon voetballen bij VVS'46.


Trainer/coach B-junioren Rene Kool
vrijdag 24 maart 2017

Trainer/coach B-junioren Rene Kool

René Kool 59 jaar en woonachtig in Wognum.
2009 t/m 2012 al eens eerder trainer geweest bij VVS’46.
Assistent trainer bij de selectie en trainer coach van VVS’46 2 in het laatste jaar kampioen in de reserve 4e klasse.
In 2011/2012 tevens op woensdagmiddag jeugdtraining gedaan van de laagste (toen nog) F jeugd t/m de E1.
In de ca. 20 jaar als trainer jeugdteams bij VVW, Woudia en DESS en seniorenteams bij VVS’46, Flevo, Zuidermeer en SEW onder mijn hoede.


Jaap Groot vrijwilliger van het jaar
maandag 6 maart 2017

Jaap Groot vrijwilliger van het jaar

Afgelopen zaterdag 4 maart is Jaap Groot uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar tijdens de geslaagde medewerkersavond. Druk op lees verder om de lange lijst van activiteiten van Jaap te zien. Het is dan ook niet vreemd dat het bestuur, Jaap uitgeroepen heeft tot vrijwilliger van het jaar, al had Jaap zelf het al 13 jaar eerder verwacht.


Business Club

ZON
Koopman
Van Lierop
Schipper Kozijnen
Rijkhoff
Rabobank
Van Diepen
Deventrade
Piet Swart

Subsponsors

Heddes bouw
SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
Univé