Nieuwsoverzicht


VVS 1 verliest in Zwaag
dinsdag 15 oktober 2019

VVS 1 verliest in Zwaag

VVS 1 heeft haar 4e wedstrijd helaas nipt verloren van Westfriezen in Zwaag. Zo'n 20 minuten voor tijd werd het, na veel eerdere kansen, 1-0 en daar kon VVS helaas te weinig tegenover stellen.


Nieuw zaalvoetbalteam erbij
maandag 14 oktober 2019

Nieuw zaalvoetbalteam erbij

Het seizoen loopt maar VVS heeft er weer een seniorenteam erbij: het Poolse veldteam van VVS 3 start nu ook in de zaal als VVS 5. En dat in de 3e klasse in een poule met VVS 1 en VVS 4. Lekker veel thuiswedstrijden dus voor de mannen. De aanleiding om in de zaal te starten was dat het team veel nieuwe spelers heeft en dus een grote selectie. Af en toe krijgen spelers vrijaf en met het spelen in de zaal kan hen een mooi alternatief worden geboden om toch wedstrijden te spelen. Veel plezier en succes mannen!


Verenigen doe je samen
maandag 14 oktober 2019

Verenigen doe je samen

Het woord zegt het al, vereniging zoals in Voetbal Vereniging Spanbroek. De vereniging is van ons samen en samen zijn we sterk. Wil jij je ook inzetten voor VVS’46 neem dan contact met ons op.


VVS VR1 - KSV VR1
dinsdag 8 oktober 2019

VVS VR1 - KSV VR1

Vrouwen 1 verslaan met een 4-1 eindstand de vrouwen van KSV 1 uit Heerhugowaard. De eerste minuut zag het er nog anders uit, want KSV wist heel snel het doel van VVS te vinden. Lees hier het verslag.


DESS VR1 - VVS VR2
maandag 7 oktober 2019

DESS VR1 - VVS VR2

Vrouwen 2 weet helaas niet te winnen, maar hebben alles gegeven om de schade beperkt te houden. Een 4-3 eindstand was het resultaat. Lees hier een kort verslag.


Reanimatiecursus in Opmeer
maandag 7 oktober 2019

Reanimatiecursus in Opmeer

Weet wat je moet doen bij een hartstilstand ? Hulp bieden binnen de eerste 6 minuten is cruciaal! Meld je aan voor de cursus in Opmeer op 14 november. Druk op lees verder voor het aanmeldformulier en extra informatie.


Business Club

ZON
Rabobank
Windenergysolutions
Rijkhoff
KRNGroep
Schipper Kozijnen
Deventrade
Van Lierop
Koopman
Piet Swart
Van Diepen

Subsponsors

Univé
Heddes bouw
SMP Sportcare
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer