Nieuwsoverzicht


Mixtoernooi gaat niet door
dinsdag 12 januari 2021

Mixtoernooi gaat niet door

Helaas moeten wij jullie mededelen dat het mix-toernooi aanstaande zondag 17 januari NIET door zal gaan. Zodra het weer mag melden wij ons weer.


Van rookhok tot opslagruimte
zaterdag 12 december 2020

Van rookhok tot opslagruimte

Het rookhok bij VVS'46 heeft ruimte gemaakt voor een nieuwe opslagruimte voor onder andere de schrobmachine. De ruimte is grondig schoongemaakt en voorzien van planken. Brook en de mannen hebben weer een mooie klus geleverd.


Selectie traint jeugdteams
zaterdag 12 december 2020

Selectie traint jeugdteams

Zie hier het team jeugdtrainers van vanmorgen. Een groot deel van de selectie stond paraat om de jeugd vanmorgen de fijne kneepjes van het voetbalspel te leren. Superleuk initiatief!


VVS’46 dankt alle sponsoren
donderdag 10 december 2020

VVS’46 dankt alle sponsoren

Onze sponsoren zijn belangrijk voor VVS'46. Het is mooi te zien dat de sponsoren loyaal aan VVS'46 zijn, zelf nu ze minder exposure krijgen omdat publiek niet welkom is blijven zij ons toch steunen. Hoe mooi is het als onze leden in deze tijd nu ook onze sponsoren steunen.


Sinterklaasfeest bij VVS'46
zaterdag 5 december 2020

Sinterklaasfeest bij VVS'46

5 december hebben we voor de jeugd het Sinterklaasfeest gevierd bij VVS. Met een geweldige oud-voorzitter, lekkere warme chocomelk, pepernoten, 2 hele schattige Pietjes die niet zo goed konden voetballen en een bingo voor de iets oudere jeugd hebben we alles op een veilige manier gevierd. Iedereen bedankt voor de hulp, ook de trainers die er elke zaterdag weer zijn voor onze jeugd: bedankt!!!


VVS46 bij AZ JO10 toernooi
woensdag 14 oktober 2020

VVS46 bij AZ JO10 toernooi

Onze JO-10-1 nam op uitnodiging deel aan het AZ JO-10 jeugdtoernooi. Met teams die in een klasse hoger dan VVS uitkomen wist onze JO-10-1 goed zijn mannetje te staan. Lees hier hun verslag van een mooi toernooi.


VVS overdondert Con Zelo
dinsdag 13 oktober 2020

VVS overdondert Con Zelo

VVS heeft in een dijk van een wedstrijd tegenstander Con Zelo uit Waarland volledig overdonderd. Het werd maar liefst 1-8 dus lees even verder!


VVS JO15-1 tegen Medemblik JO15-2 uitslag 7-1
maandag 12 oktober 2020

VVS JO15-1 tegen Medemblik JO15-2 uitslag 7-1

We zijn goed op weg, we hebben de winning mood (in het Nederlands de winnende instelling) te pakken. We hadden droog weer en de zon kwam er zelfs door. Medemblik was deze keer onze tegenstander. Lees hier het verslag.


Business Club

KRNGroep
Piet Swart
Deventrade
Rijkhoff
ZON
Van Lierop
Koopman
Van Diepen
Schipper Kozijnen
Rabobank
Windenergysolutions

Subsponsors

SMP Sportcare
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
NL-Jobs