Nieuwsoverzicht


Van kantine tot vaccinatiecentrum
woensdag 14 april 2021

Van kantine tot vaccinatiecentrum

Vandaag was de kantine van VVS’46 even het thuis voor het team van Huisartsenpraktijk De Glazen Linde. Honderden zestigplussers uit onze gemeente ontvingen vandaag hun eerste vaccinatieprik in ons Huis van Oranje. Fijn dat VVS’46 op deze manier een steentje kon bijdragen in de strijd tegen Corona.


Start aanleg nieuw kunstgrasveld
maandag 22 maart 2021

Start aanleg nieuw kunstgrasveld

Vanmorgen is er dan echt begonnen met de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld bij VVS’46. Dirk Ranzijn en wethouder Herman ter Veen zetten de eerste schop in het veld.


VVS’46 altijd bezig!
zondag 21 maart 2021

VVS’46 altijd bezig!

Bij VVS’46 staat het sportieve gebeuren zo goed als stil buiten de training om dan. Maar er wordt toch nog veel gedaan bij VVS, zowel buiten als binnen. Je mag het -vrijwilligers werk, -hobby-isme, of beroepsmatig-vakwerk noemen, dat maakt voor VVS’46 geen bal uit.


Finale VVS Champions League
zaterdag 20 maart 2021

Finale VVS Champions League

Zaterdag was de finale van de VVS Champions League. De ploegen van JO10-1, 2, 3 en JO9-1 waren gemixed en omgevormd tot Liverpool, Paris St.Germain, Juventus en Barcelona.


Nieuw kunstgras voor VVS’46
woensdag 17 maart 2021

Nieuw kunstgras voor VVS’46

Vanaf volgende week wordt er gestart met de aanleg van ons nieuwe kunstgrasveld. Het oude met rubber gevulde veld wordt na 12 jaar vervangen door een nieuw met kurk gevuld veld.


Ledenadministratie overgedragen
dinsdag 16 maart 2021

Ledenadministratie overgedragen

Na ruim 5 jaar de ledenadministratie te hebben gedaan, dragen Henk en Anselma van Ossenbruggen nu het stokje over aan Marco en Melanie Blaauwbroek. Henk en Anselma bedankt en Marco en Melanie veel succes!


Lekker trainen bij VVS'46
vrijdag 26 februari 2021

Lekker trainen bij VVS'46

Ook benieuwd hoe de JO-7 geniet van de training in coronatijd? Zo leuk dat dit allemaal gewoon door kan gaan. Wil jouw zoon of dochter nu ook graag voetballen? Laat hem of haar dan op zaterdag gezellig meetrainen. Meer informatie kun je opvragen bij Frank Dekker (frankdekker1977@outlook.com)


We zoeken een machinist(m/v)
donderdag 18 februari 2021

We zoeken een machinist(m/v)

Wij zoeken een machinist van de schrobmachine. Kom op maandagmorgen rond 9.30 uur bij VVS op de koffie om te zien hoe gezellig deze klus kan zijn!


Scheidsrechters gezocht!
dinsdag 16 februari 2021

Scheidsrechters gezocht!

Voor het nieuwe seizoen zijn we opzoek naar nieuwe mensen die de poule van scheidsrechters voor de JO/MO13 t/m 16 kunnen aanvullen. Klik op 'Lees verder' voor meer info.

Gezocht: Webmaster
maandag 15 februari 2021

Gezocht: Webmaster

Ben je goed met taal, een beetje handig met sociale media en kan je vanuit huis doordeweeks 2 á 3 uurtjes missen voor onze mooie club? Dan zoeken we naar jou!


Business Club

Van Diepen
KRNGroep
ZON
Van Lierop
Windenergysolutions
Piet Swart
Rabobank
Koopman
Rijkhoff
Deventrade
Schipper Kozijnen

Subsponsors

Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
NL-Jobs