Nieuws


5-6 jarige gratis meetrainen bij VVS'46
woensdag 9 juni 2021

5-6 jarige gratis meetrainen bij VVS'46

Aanstaande zaterdag inlooptraining bij VVS voor jongens en meisjes van 5 (of bijna 5) en 6 jaar. Wil jij misschien op voetbal bij onze mooie club.... kom dan alvast even langs a.s. zaterdag.


Doe mee aan de VVS EK pool
maandag 7 juni 2021

Doe mee aan de VVS EK pool

Het EK komt er aan en VVS heeft een eigen EK pool. Leuk als je ook mee wilt doen en je kennis wilt meten met anderen. Lees verder voor een uitleg. 


Fons Loos - in memoriam
dinsdag 1 juni 2021

Fons Loos - in memoriam

Op 30 mei is, niet geheel onverwacht maar veel te vroeg, overleden Fons Loos. Fons is jarenlang lid geweest van VVS’46 en heeft tot vorig jaar nog meegedaan met walking football. Wij kijken met een warm gevoel terug op wat hij voor VVS’46 heeft betekend.
 


De Bank
zondag 9 mei 2021

De Bank

De bank stond al enige tijd: voor het VVS’46 magazijn, precies op het zuiden in het zonnetje. Deze rustige tijd bood de mogelijkheid om deze bank eens goed onder handen te nemen en voor een lange toekomst - en weer - bestendig te maken. Dat vond Nico Beerepoot. En aldus is geschied!


Peter Peereboom lid van verdienste
zondag 9 mei 2021

Peter Peereboom lid van verdienste

Als er een van de ballen verstand had, was het Peter Peereboom wel. Hij is dan ook afgelopen vrijdag terecht uitgeroepen tot lid van verdienste. In het bijzijn van zijn familie en de maandagploeg nam hij zijn oorkonde in ontvangst. Lees in de bijlage zijn bijdrage voor onze club.


Van kantine tot vaccinatiecentrum
woensdag 14 april 2021

Van kantine tot vaccinatiecentrum

Vandaag was de kantine van VVS’46 even het thuis voor het team van Huisartsenpraktijk De Glazen Linde. Honderden zestigplussers uit onze gemeente ontvingen vandaag hun eerste vaccinatieprik in ons Huis van Oranje. Fijn dat VVS’46 op deze manier een steentje kon bijdragen in de strijd tegen Corona.


Start aanleg nieuw kunstgrasveld
maandag 22 maart 2021

Start aanleg nieuw kunstgrasveld

Vanmorgen is er dan echt begonnen met de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld bij VVS’46. Dirk Ranzijn en wethouder Herman ter Veen zetten de eerste schop in het veld.


Business Club

Van Lierop
Van Diepen
Schipper Kozijnen
Rijkhoff
Windenergysolutions
KRNGroep
Deventrade
Rabobank
ZON
Piet Swart
Koopman

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
Heddes bouw
SMP Sportcare