Nieuws


bord en websponsor Compleet Security
donderdag 24 september 2020

bord en websponsor Compleet Security

VVS'46 heeft er een nieuwe bord en websponsor. Compleet Security aan De Veken 17 in Opmeer verzorgt - beveiliging, -EHBO, -verkeersregelaars, -brandwachten, -hostesservice  en camera toezicht. Ook gaan ze op de komende zondagmiddagen ons helpen herinneren om de 1,5 meter afstand te houden op het VVS'46 complex.


Sporten voor ouderen
dinsdag 22 september 2020

Sporten voor ouderen

Misschien ken je een opa, oma, vader of moeder van boven de 60 die wat aan beweging toe zijn, dan is er in de Oranjehal van VVS een sportuur om alle spieren aan het werk te zetten. Een half uur oefeningen en een half uur balsport. Dit gebeurt op de dins- en donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur en staat onder gediplomeerde leiding. Iedereen sport op zijn eigen niveau! De kosten voor het hele seizoen (32 lessen) zijn € 90 (inclusief koffie en thee na afloop). Inlichtingen bij Rein de Wit 0643146781.


Eerste levert spektakel
zondag 20 september 2020

Eerste levert spektakel

VVS 1 staat dit seizoen garant voor goals en dat was ook deze zondag het geval, met winst in een spektakelstuk tegen Hollandia T.


Eerste doet haar plicht
dinsdag 15 september 2020

Eerste doet haar plicht

VVS 1 won ook haar derde bekerwedstrijd tegen ALC (met 2-4) en deed haar sportieve plicht, alhoewel een grotere zege door velen was verwacht. Lees verder voor een verslagje. 


SV West-Friezen JO8-2 - VVS '46 JO8-1: 0-8
maandag 14 september 2020

SV West-Friezen JO8-2 - VVS '46 JO8-1: 0-8

De eerste uitwedstrijd voor de JO8-1 bij SV West-Friezen. Bij vertrek hoorden we dat Jim verkouden was en veel moest niezen, dus uit voorzorg maar thuis gebleven in verband met de Corona maatregelen. Iedereen was al omgekleed, dus bij aankomst konden we gelijk het veld op. We speelden op een nieuw kurk-kunstgrasveld en zo'n nieuw matje voelt wel heel erg lekker aan, zeg! 


We zoeken een machinist(m/v)
maandag 14 september 2020

We zoeken een machinist(m/v)

Wij zoeken een machinist van de schrobmachine. Kom op maandagmorgen rond 9.30 uur bij VVS op de koffie om te zien hoe gezellig deze klus kan zijn!


De kweekvijver “groeit”
maandag 7 september 2020

De kweekvijver “groeit”

Zaterdag van 09:00 tot 10:00 uur traint de kweekvijver. Zoals je op de foto kan zien is er ruimte om te groeien bij de kweekvijver. Dus is jouw kind geïnteresseerd om eens een keer mee te komen trainen dan is hij/zij van harte welkom op de zaterdagochtend.


Business Club

Koopman
ZON
Rijkhoff
Windenergysolutions
Rabobank
Schipper Kozijnen
Van Lierop
Piet Swart
Van Diepen
Deventrade
KRNGroep

Subsponsors

SMP Sportcare
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
Univé
Heddes bouw
NL-Jobs