Nieuws


Gezocht: vrijwilliger voor het Weijverzaalvoetbaltoernooi
zondag 25 augustus 2019

Gezocht: vrijwilliger voor het Weijverzaalvoetbaltoernooi

Voor het Weijverzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd zoeken we 1 of 2 vrijwilligers die dit mooie toernooi willen gaan organiseren samen met de andere clubs uit de Gemeente Opmeer. Rob en Irma stoppen beide nadat ze dit vele jaren voor de jeugd hebben georganiseerd.
Het toernooi wordt gehouden tussen Kerst en Ouderjaarsdag in sporthal de Weijver. Alle teams vanaf o8 t/m o19 spelen mee met dit toernooi en wordt verdeeld over drie dagen. Voor het toernooi kom je 2 of 3 keer een avond bij elkaar om het programma door te spreken.
Wat moet er zoal worden geregeld: - voor de delen dat VVS'46 bestuursdienst heeft, moeten de bestuursdiensten en scheidsrechters worden geregeld. Gezamelijk met de andere vereninging: -  ehbo'ers - vaantjes regelen -een beker - het programma in elkaar zetten. Voor het toernooi is natuurlijk al een draaiboek, welke gebruikt kan worden en waar alle activiteiten instaan. Wil je meer informatie of wil jij het gaan organiseren neem dan contact op met Irma Vlaar. 0226-353848


Stefan geblesseerd
zondag 25 augustus 2019

Stefan geblesseerd

Stefan Dol is afgelopen zaterdag tijdens het gemeentetoernooi geblesseerd geraakt. Tijdens een duel is zijn enkel/voet ontwricht. Op dit moment zit hij in het gips, woensdag wordt er na een tweede scan duidelijk wat het vervolg zal zijn.


Doelpuntenregen tegen AGSV
dinsdag 20 augustus 2019

Doelpuntenregen tegen AGSV

VVS opende het JuRo Unirek Gemeente Opmeer Toernooi met een stevige 8-2 zege op de geelzwarten van AGSV. Lees verder voor een verslag.


Lekker sporten in de Oranjehal!
maandag 19 augustus 2019

Lekker sporten in de Oranjehal!

Wil jij een leuk en sportief familie-, vrienden- of bedrijfsuitje organiseren, maar weet je niet waar? Denk dan eens aan de Oranjehal als mogelijkheid! Klik op 'Lees verder' voor meer info.


Walking football bij VVS'46!
maandag 19 augustus 2019

Walking football bij VVS'46!

Donderdag 5 september gaat het walking football weer van start bij VVS’46. De trainingen zijn op de donderdag van 10.00 tot 11.00 uur op het VVS-terrein.


1e haalt uit tegen Victoria
zondag 18 augustus 2019

1e haalt uit tegen Victoria

VVS speelde haar derde oefenwedstrijd in een week en wist nu wel te winnen, en wel met 0-5 van de buren van Victoria Obdam. Lees verder voor een verslag.


Spelersfoto aanpassen in voetbal.nl app
vrijdag 16 augustus 2019

Spelersfoto aanpassen in voetbal.nl app

BELANGRIJK!!! Het voetbalseizoen gaat bijna weer van start. Het is belangrijk dat je als speler de profielfoto in de voetbal.nl app actueel houdt en aanpast. Als een scheidsrechter de spelerspassen digitaal controleert moet je goed herkenbaar zijn. Zorg dus voor een duidelijk pasfoto.

Aanpassen kan je zelf. Je teambegeleider kan je hiermee helpen. Doe het nu en voorkom dat je volgend seizoen mogelijk niet mag spelen.


VVS 1 verliest
vrijdag 16 augustus 2019

VVS 1 verliest

VVS 1 heeft haar 2e oefenwedstrijd uit tegen Con Zelo met 3-1 verloren. In Waarland was het met rust 1-1 na een behoorlijke 1e helft. Na rust werden er echter 2 goals weggegeven en kwam VVS niet in haar spel tegen de 4e klasser.


De kop is er af
dinsdag 13 augustus 2019

De kop is er af

VVS 1 speelde de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2019-2020 uit tegen hoofdklasser Hollandia. Na een goede start werd er uiteindelijk dik verloren. Lees verder voor een verslag. 


Nieuwe seniorenteams
dinsdag 13 augustus 2019

Nieuwe seniorenteams

Mooi nieuws van het VVS front: we schrijven dit seizoen drie extra seniorenteams in! De O19-2 wordt VVS 7, de Mo19 wordt Vrouwen 2 en er komt een 7*7 team bij dat in het najaar en voorjaar enkele toernooi avonden gaat spelen. Mooie dingen!


Business Club

Van Diepen
Koopman
Deventrade
Windenergysolutions
Piet Swart
Van Lierop
ZON
Rijkhoff
Rabobank
Schipper Kozijnen

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
Heddes bouw
SMP Sportcare
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé