Nieuws


Alcmaria Victrix VR1 – VVS VR1
dinsdag 10 december 2019

Alcmaria Victrix VR1 – VVS VR1

Vrouwen 1 geven 0-3 voorsprong uit handen in Alkmaar. Met een eindstand van 3-3 toch een goede prestatie tegen de nummer 1 in de competitie, maar het smaakte naar meer. Lees hier het verslag.


Alleen 4de voetbalde zondag
maandag 9 december 2019

Alleen 4de voetbalde zondag

Zondag waren alle thuiswedstrijden afgelast omdat de velden A en B onbespeelbaar waren door de vele regen die er gevallen was en ook op het C-veld gingen de wedstrijden niet door vanwege de harde wind. Toch dachten de mannen van het 4de daar anders over. “We zijn er nu toch al” en “HSV is toch al onderweg” waren de kreten in de kantine. Ook scheidrechter Robert vond het prima al hoewel zijn “ballen test” op het C-veld uitwees dat de bal een eigen leven ging leiden door de harde wind.

Twee keer 45 minuten is er gespeeld en tijdens de 2de helft kwam zelfs de zon nog even door. Een wijs besluit van het 4de om te spelen, want ze wonnen met 5-1 van HSV Sport.


Contract hoofdtrainer Larbi verlengd
dinsdag 3 december 2019

Contract hoofdtrainer Larbi verlengd

Het contract van onze hoofdtrainer Larbi Loukou is afgelopen donderdag verlengd met 1 jaar. VVS'46 draait goed mee in de top van het linker rijtje en we willen deze positie graag voortzetten. Larbi was al eerder trainer bij VVS'46 maar vond toen dat hij zijn werk nog niet had af kunnen maken. Daar is hij nu mee bezig. Veel jeugdspeler krijgen nu de kans om zich te presenteren bij onze selectie, en dat loopt goed. Wij wensen Larbi veel succes.


Winst Vrouwen 1 op Zeevogels
dinsdag 3 december 2019

Winst Vrouwen 1 op Zeevogels

Vrouwen 1 weten toch te winnen nadat ze bijna een 3-0 voorsprong uit handen gaven. Nadat Zeevogels toch het scorenbord op 3-3 wisten te zetten was de winst met 5-3 heel fijn. Lees hier het verslag.


Eerste valt tegen
dinsdag 3 december 2019

Eerste valt tegen

Na twee knappe uitzeges op rij (SEW, Uitgeest) heeft VVS 1 zondag onverwacht een duidelijke nederlaag geleden tegen Hugo Boys: 0-3.


Cees van der Velden overleden
maandag 2 december 2019

Cees van der Velden overleden

Op 30 november is overleden Cees van der Velden.
Cees is van 1971 t/m 1976 secretaris geweest van VVS’46.
Vele jaren was hij door zijn kascontroles het financiële geweten van de vereniging.
Hij was hierbij kritisch maar opbouwend. 

Altijd heeft onze vereniging altijd een warm hart toegedragen.
Wij wensen de familie heel sterkte toegewenst in deze dagen van definitief afscheid moeten nemen.


Oranjehal mixtoernooi 11 januari
zondag 1 december 2019

Oranjehal mixtoernooi 11 januari

Tijdens de winterstop wordt het tweede Oranjehal mixtoernooi gehouden! Onze O7 t/m O13 jeugd mag op zaterdag 11 januari onze hal in om onderlinge wedstrijden te spelen. We rekenen er op dat alle spelers van deze teams mee doen deze dag. Lees verder voor een toelichting. 


Business Club

Windenergysolutions
Van Diepen
Rijkhoff
Koopman
Van Lierop
Schipper Kozijnen
Deventrade
KRNGroep
Piet Swart
ZON
Rabobank

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
Heddes bouw
Univé
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer