Nieuws


Veel strijd en punten voor de meiden van VVS'46
maandag 16 oktober 2017

Veel strijd en punten voor de meiden van VVS'46

Afgelopen weekend hebben de meiden zich van de goede kant laten zien. Alle thuiswedstrijden werden gewonnen. Zie hier dus weer het fenomeen “thuisvoordeel”. Deze zaterdag thuis de ene wedstrijd met veel strijd, de andere net over de streep en andere weer met een ruime overwinning. Van de drie uitwedstrijden werd er eentje, door VR1, gewonnen in Onderdijk tegen Strandvogels (1-3).

Lees Verder

Ladder - zondag
maandag 16 oktober 2017

Ladder - zondag

Ook dit seizoen barst de strijd tussen de VVS'46 seniorenteams weer los. Welk team eindigt uiteindelijk bovenaan in de laddercompetitie? Rein de Wit volgt het op de voet!

Lees Verder

Blinde poule bij thuiswedstrijden VVS'46 1
maandag 16 oktober 2017

Blinde poule bij thuiswedstrijden VVS'46 1

Blinde poule bij thuiswedstrijden VVS'46 1


Vanaf a.s. zondag bij de thuiswedstrijd van VVS 1 tegen Woudia 1 organiseren de jongens onder 17 een blinde poule. Het doel is middelen te werven voor hun internationale toernooi wat met het pinksterweekend 2018 in Arnhem gehouden wordt. 

Uiteraard valt er ook wat te winnen, daarom hier korte uitleg: 

  • De Blinde poule kent 60 verschillende standen 

  • Per vakje (je kan de stand niet zien) is de inleg één euro 

  • Na de wedstrijd van VVS 1 zal de blinde pool geopend worden. 

  • Is jouw vakje de juiste ruststand heb je 5 euro gewonnen 

  • Is jouw vakje de juiste eindstand heb je 25 euro gewonnen. 

  • De rest van de inleg gaat in de toernooipot voor de jongens onder 17 t.b.v overnachtingen, verblijf, vervoer en inschrijfgeld.  

Een mooi nieuw initiatief bij VVS, doe mee - het kan al vanaf de derde helft na de eerste wedstrijden tot de blinde pool vol is.  VOL=VOL dus wees er snel bij! 

Lees Verder

Voorstelling Dat Schiet Lekker Op Zo
maandag 16 oktober 2017

Voorstelling Dat Schiet Lekker Op Zo

Op 21 oktober vindt de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaats bij J.C. Pardoes. Deze gaat over hoe jij als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Een vader vertelt wat hij allemaal meemaakt met zijn zoon. De avond is gratis, er zijn nog plaatsen vrij. 

Lees Verder

Sporten voor ouderen
maandag 16 oktober 2017

Sporten voor ouderen

Misschien ken je een opa, oma, vader  of moeder van boven de 60, die wat aan beweging toe zijn, dan is er bij VVS in de Oranjehal een sportuur om alle  spieren aan het werk te zetten. Een half uur oefeningen en een half uur een balsport. Dit gebeurt op de donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Het uur staat onder gediplomeerde  leiding van Bas de Wit en iedereen sport op zijn eigen niveau! De kosten voor een heel seizoen (32 lessen) zijn €80 (inclusief thee of koffie na afloop). De eerste les is gratis.  Inlichtingen bij Rein de Wit 0226352663.  

Lees Verder

Uitglijder in Abbekerk
zondag 15 oktober 2017

Uitglijder in Abbekerk

VVS 1 speelde zondag haar derde competitiewedstrijd uit tegen het nog puntloze ALC. Traditioneel een lastige tegenstander, zo bleek helaas ook nu gezien de 5-3 nederlaag. Al snel liep VVS, met Stefan Dol weer in de gelederen, aan tegen een 1-0 achterstand. Via Stefan Dol was het in het eerste kwartier al weer gelijk, maar ALC wist de score naar 3-1 uit te bouwen voor de rust. Het doelpuntenfestijn ging verder in de tweede helft, want Ruben Koelemeijer bracht al snel weer de spanning terug met zijn 3-2. Toen het weer 4-2 werd, was het Nick Hiemstra die ook vrij snel weer de 4-3 maakte. Het bleef echter ALC dat de leiding behield en ook de 5-3 maakte. Een flinke tegenvaller voor de mannen van Jeroen en Sjaak, waarbij zeker het hoge aantal tegengoals stof geeft tot nadenken. Volgende week is er echter al weer kans op herstel, thuis tegen Woudia. 

Lees Verder

Vrouwen en meiden scoren er op los
maandag 9 oktober 2017

Vrouwen en meiden scoren er op los

Dit weekend is er door er door de meiden en vrouwen weer flink gescoord. Zowel door VVS'46 als door de tegenstanders. In totaal 55 doelpunten te bewonderen, waar 26 van VVS makelij waren. Er werd 5x gewonnen en maar 4x verloren. VVS scoorde in drie wedstrijden 6x. Zowel de MO15-2 als de MO13-1 wonnen met 6-0 en VR1 won op zondag met 6-1 van de op papier sterke tegenstander Hauwert.

Lees Verder

Vrouwen 1 is op stoom
zondag 8 oktober 2017

Vrouwen 1 is op stoom

Vrouwen 1 van VVS is het seizoen op een niet mis te verstane wijze begonnen. Ze gaan voor de titel! Na een flinke serie tweede plaatsen in de afgelopen seizoenen wordt het nu tijd voor een promotie. Het team is verjongd en zit kwalitatief goed in elkaar, dit jaar onder leiding van Bonne Blanken en Barry Schuurman. Het seizoen werd geopend met een 10-0 zege op SEW en een 0-5 zege uit bij Spirit'30. Zondag kwam Hauwert op bezoek in Spanbroek, toch een ploeg die vorig jaar bovenin meedeed. Zij openden nog gevaarlijk (redding Yvette, paal) maar stonden bij rust toch al weer 4-0 achter. VVS was messcherp voorin, liet het balletje goed rondgaan en heeft het ook achterin goed op orde. De goals kwamen van Britt (2), Maartje en aanwinst Nikki Jaspers. Na rust bouwde VVS de score uit naar 6-1, met twee kopgoals van verdedigster Anique Broers. Na drie wedstrijden dus keurig 9 punten met 21 voor en 1 tegen. Grote concurrent lijkt Twisk te gaan worden, dat ook drie keer dik won en zelfs nog een beter doelsaldo heeft dan de dames van Bonne en Barry. Succes dames, we houden jullie in de gaten ! 

Lees Verder

Clubhelden verkiezing 2017
dinsdag 3 oktober 2017

Clubhelden verkiezing 2017

Achter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Je kent ze vast. Want elke voetbalvereniging heeft ze. De anonieme helden die al hun tijd geven voor hun voetbalclub. Voor dag en dauw. Voor de vereniging. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers verdienen een podium.

Lees Verder

We hebben een kampioen bij VVS'46
maandag 2 oktober 2017

We hebben een kampioen bij VVS'46

Pe Langedijk en Rob Derksen staan binnen de onderhoudsteam bekend als diegenen die het altijd over het gebruik van energie en water hebben. Samen lanceren zij de Champion Energy Saver! Lees snel verder over hun nieuwe initiatief en de de eerste kampioen!

Lees Verder

Walking football bij VVS'46!
maandag 2 oktober 2017

Walking football bij VVS'46!

Walking football is bedoeld voor sportievelingen boven de zestig die nog graag een balletje trappen maar niet meer de snelsten zijn. Het voetbal is vooral bedoeld om de gezelligheid op te zoeken. Ook bij VVS'46 is het de bedoeling walking football te introduceren!

Lees Verder

Lekkere uitzege VVS 1
zondag 1 oktober 2017

Lekkere uitzege VVS 1

De tweede competitiewedstrijd van VVS 1 was een lastige, maar pakte goed uit: de mannen wonnen 1-3 uit in Onderdijk van Strandvogels! Nieuw bij deze ploeg, die vorig jaar in de top 3 eindigde, is onze oud trainer Larbi Loukou. Na een driejarig en uiteindelijk succesvol (promotie) verblijf in Tuitjenhorn staat Larbi aan het roer aan de boorden van het IJsselmeer. VVS 1 begon furieus met een schot van Ruben Koelemeijer op de paal in de openingsminuut, maar het was Strandvogels dat in de 38e minuut de score opende. De 1-0 ruststand werd direct na rust teniet gedaan door Big Mike Groot, die later ook met een schitterende boogbal van 30 meter de 1-2 scoorde. In blessuretijd wist Gijs Koelemeijer ook nog de 1-3 te maken in een wedstrijd waarin ook het goede keeperswerk van Frank Appel niet onvermeld mag blijven. VVS opent hierdoor keurig met 6 uit 2, evenals onder meer HSV Sport, Always Forward en Kwiek'78. Volgende week vrij en de week erop uit naar ALC.

Lees Verder

Verslag van pupil van de week Sam
woensdag 27 september 2017

Verslag van pupil van de week Sam

Sam Mulder was pupil van de week bij de wedstrijd VVS 1 – Zwaagdijk 1. Het werd maar liefst 5-0 voor VVS'46. Na de klik vind je zijn verslag van de wedstrijd. 

Lees Verder

Zo vader zo zoon
maandag 25 september 2017

Zo vader zo zoon

Afgelopen zondag waren Ed en Stefan Dol te vinden op het VVS'46 terein. Ja u ziet het goed, beiden met de linker arm in de mitella. Ed gewond aan zijn pink en Stefan een gebroken hand. De stemming was er niet minder om. Wie kan er nu zeggen dat zijn vader niet meeleeft en vice versa.

Lees Verder

Bouwservice Dol - balsponsor
maandag 25 september 2017

Bouwservice Dol - balsponsor

Bouwservice Dol van Ed Dol (bestuurslid en vader van selectiespeler Stefan) was afgelopen zondag balsponsor bij de wedstrijd VVS - Zwaagdijk. Bouwservice Dol verzorgt dienstverlening in de bouw met timmerwerk, garagedeuren onderhoud en 24 uur service in Spanbroek en omstreken.

Lees Verder

Verslag van pupil van de week Jet
maandag 25 september 2017

Verslag van pupil van de week Jet

Jet Keeman uit de MO11-1 was pupil van de week bij de wedstrijd VVS vrouwen 1 - SEW vrouwen 1. Na de klik vind je haar verslag van de wedstrijd, die in een 10-0 overwinning eindigde!

Lees Verder

Vlotte start VVS 1
zondag 24 september 2017

Vlotte start VVS 1

VVS 1 opende de competitie zondag thuis tegen RKVV Zwaagdijk. Het werd een eenzijdige wedstrijd die al bij rust ruim beslist was door een doortastend VVS (4-0). Uiteindelijk werd het een 5-0 eindstand na een mindere tweede helft. De goals kwamen van Ruben Koelemeijer, Jeroen Heddes, Nick Hiemstra en tweemaal Mike Groot. VVS is hierdoor (op doelsaldo) ook direct koploper. Een vlotte start dus.

Lees Verder

Sam Mulder is pupil van de week
donderdag 21 september 2017

Sam Mulder is pupil van de week

Onze pupil Sam Mulder uit de JO11-2 zal 24 september VVS’46 1 aanmoedigen en toejuichen als ze tegen Zwaagdijk spelen. Na de klik stelt hij zich voor en voorspelt hij alvast de uitslag.

Lees Verder

Business Club

Van Diepen
Van Lierop
Piet Swart
Rijkhoff
Rabobank
ZON
Schipper Kozijnen
Deventrade
Koopman

Subsponsors

Univé
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
SMP Sportcare
Heddes bouw