Nieuwe sponsor AB Vakwerk


Je zal er maar werken, Annemiek Kunis (Poortloterij) werkt voor AB Vakwerk. Een betrokken werkgever zo blijkt maar weer.

"Bij AB Vakwerk zijn ze goed voor elkaar en vinden wij het belangrijk om te investeren in betrokken en loyale medewerkers. Daarom doen ze aan medewerkerssponsoring." 

Het personeel is dan ook gevraagd of zij een sponsorbijdrage voor een zelf te kiezen doel wilden opgeven. Annemiek was zo aardig om aan VVS'46 te denken voor de opleiding van (jeugd) scheidsrechters. De aanmeldingen waren meer dan het budget toeliet, maar de aanvraag van Annemiek is gehonereerd. De jeudafdeling gaat kijken hoe ze de sponsoring gaan inzetten, maar als tegenprestatie hebben wij AB Vakwerk vast een plakje gegeven tussen onze websponsors.

Annemiek, hartelijk dank.

 

Goed voor elkaar

Ben je op zoek naar een aantrekkelijke, uitdagende baan en houd je van aanpakken? Dan moet je bij AB Vakwerk zijn. AB Vakwerk is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een begrip op de arbeidsmarkt.

Wij bemiddelen al jaren betrouwbaar en succesvol in arbeid voor de agrarische sector, de groenvoorziening, grond- weg- en waterbouw, bouw-, industrie en transportsector. Wat voor soort baan je ook zoekt: bij AB Vakwerk heb je vele mogelijkheden.

Business Club

Van Lierop
Piet Swart
Koopman
KRNGroep
Windenergysolutions
Rabobank
Schipper Kozijnen
ZON
Rijkhoff
Van Diepen
Deventrade

Subsponsors

Heddes bouw
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
Univé