Met de club naar AZ - FC Utrecht


Update 11/1: De kaarten zijn binnen! Deze kunnen worden opgehaald bij Jacco Schaap, Lijster 22.

AZ nodigt alle leden van VVS’46 graag uit om het duel AZ – FC Utrecht op zaterdag 19 januari 2019 (18:30 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor VVS’46. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen

De kaarten kunnen tot en met dinsdag 8 januari 2019 online besteld worden. Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Bestellen kan via de volgende actielink:
https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azfcutrechtvvs46

Ophalen kaarten

Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de contactpersoon binnen de vereniging. De kaarten kunnen vervolgens in de laatste week door de bestellers bij de contactpersoon worden opgehaald.

Contactpersoon is Jacco Schaap, Lijster 22 Spanbroek

Business Club

Schipper Kozijnen
Koopman
Piet Swart
Rabobank
Rijkhoff
ZON
Van Lierop
Deventrade
Van Diepen
Windenergysolutions

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
Univé
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
SMP Sportcare