Licht aan het einde van de tunnel


Met mijn paasboodschap in April hoopte ik dat we het ergste achter de rug hadden gehad. En het was toen voor mij onmogelijk te bedenken dat onze Kerstcross ook niet door zou gaan.  Maar niets was minder waar;  na een kleine maand voetballen met alle aanpassingen die we samen hebben getroffen, ging VVS weer in lockdown.

Ik ben blij dat het nog een beetje bruist op de VVS velden met trainende voetballers die allemaal weer uitkijken naar de dag dat er weer “echte”wedstrijden gespeeld mogen worden. Hopelijk dan ook weer met publiek. 

En ondanks dat er geen Kerstcross is dit jaar, vind ik het mooi om te zien dat achter de schermen onze (Kerstcross) vrijwilligers veel klussen oppakken. Diverse klussen en groot onderhoud zijn al afgerond zoals de deur naar de Oranjehal en buiten nieuwe speeltoestellen. Een invaliden toilet en baby-verschoon ruimte zijn nu nog in aanbouw.

Het is nu Kerstmis, ik zie licht in de tunnel;  vlak na het nieuwe jaar begint Nederland met vaccineren en hopelijk zorgt dit er voor dat we snel en veilig op en rond de velden kunnen staan en we ons “oude” leven weer kunnen oppakken.

Want ik ben er van overtuigd dat de dag komt dat we dingen weer kunnen gaan oppakken en kunnen gaan doen , ábsoluut ! Tot die dag komt , wens ik iedereen enorm veel sterkte , maak er ondanks alle beperkingen en regeltjes toch mooie Feestdagen van en dat 2021 hét jaar mag worden dat niet alleen de bal , maar dat álles weer gaat rollen in ons leven zoals het hoort….

Namens het bestuur wens ik iedereen een gezonde en vooral gezellige kerst en hoop jullie volgend jaar allemaal weer te zien.

Co Scholten

Business Club

Rabobank
Piet Swart
Van Diepen
Rijkhoff
Windenergysolutions
ZON
Schipper Kozijnen
Koopman
Van Lierop
Deventrade
KRNGroep

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
NL-Jobs