Lekkere driepunter 1e


VVS 1 heeft ook haar tweede competitiewedstrijd gewonnen, en wel met 1-2 van Hauwert '65. Dit na een open wedstrijd die lange tijd door VVS leek te worden gewonnen, maar toch nog erg spannend werd op het einde. Zonder de in quarantaine verkerende Mitchell en met Mike en Ruben weer in de basis opende VVS sterk in Hauwert. Na ongeveer een kwartier werd een voorzet van Mike door een Hauwert speler tot doelpunt gepromoveerd: 0-1. VVS zette door en Stefan Dol dacht na 20 minuten de 0-2 te maken, deze werd echter afgekeurd door nipt buitenspel. De kansen bleven echter komen. Ruben scoorde bijna uit een vrije trap, maar even daarna alsnog na een geweldige aanval en assist van zijn maatje Mick: 0-2 en ook de ruststand.

Direct na rust kreeg VVS weer twee grote kansen: een kopbal van Ruben werd van de lijn gehaald en een punter van Stefan ging recht op de keepr af. Halverwege de tweede helft wist Hauwert de aansluiting te realiseren door een penalty te benutten. VVS ging hierna wisselen en Hauwert rook bloed. Even voor tijd werd het bijna 1-3, maar de paal verhinderde dat. Het was billen knijpen maar uiteindelijk werd de 1-2 over de streep getrokken en daardoor beleeft VVS voorlopig een mooie seizoensstart met 6 uit 2. In deze 3e klasse waar de verschillen klein lijken te zijn kun je die maar beter in de zak hebben! Op zondag 4 oktober speelt VVS thuis tegen Blokkers, dat ook tweemaal gewonnen heeft. Kijken of de mannen van Larbi de goede lijn door kunnen trekken.

VVS 2 kwam niet in actie door een coronabesmetting, VVS 4 wel en zij haalden een keurige 1-1 remise uit bij het 2e team van DWOW. 

Business Club

KRNGroep
Koopman
Van Lierop
Deventrade
Windenergysolutions
ZON
Schipper Kozijnen
Piet Swart
Rijkhoff
Van Diepen
Rabobank

Subsponsors

SMP Sportcare
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw