Kolpingboys VR2 - VVS'46 VR1


Vandaag eerst even kijken bij de MO19, voordat we vertrekken richting Ouddorp. Er wordt hard gewerkt door de dames, maar het ziet er eerlijk gezegd sombertjes uit….Vlak voor ik vertrek is de stand 3-0 voor Assendelft. Uiteindelijke stand 6-1, hopelijk volgende keer meer geluk dames!

Verslagje Kolping Boys VR2 (11e) – VVS 46 VR1 (6e)

Wij vertrekken 12.45 uur en beginnen 14.00 uur aan de wedstrijd. Al vrij snel na ongeveer 5 min. is het Britt K. die scoort. Lekker begin van de wedstrijd lijkt het, maar het zijn de dames van Kolping Boys die in de 9e minuut ook weten te scoren 1-1. Door beide partijen wordt er gestreden en na een kwartier vindt er een duel plaats, waarbij een van de dames van de tegenpartij een lelijke armbreuk oploopt (waarschijnlijk botbreuk). Hierdoor ligt de wedstrijd lange tijd stil en wordt het langs de kant een beetje onrustig. Na de herstart heeft Anique nog een mooie kans die ze mist. Toch weet ze vlak voor de rust te scoren en gaan we verdiend pauze houden. Even een praatje van Bonne om toch hopelijk de 2e helft iets feller te gaan spelen, want de winst is zeker niet onmogelijk vandaag.

Na de rust Kees weer naar de overkant van het veld om te vlaggen en wordt er weer fris begonnen aan de wedstrijd. Al vrij snel een mooie kans, maar het is de paal die de bal tegen weet te houden. Er worden betere combinaties gemaakt en we lijken sterker te spelen dan de 1e helft. Maartje staat achterin keurig haar vrouwtje en Susan staat lekker te keepen. Laura krijgt nog een mooie kans om te schieten, maar helaas geen doelpunt. Uiteindelijk is het Britt K. die nog een keer het doel weet te vinden en zorgt voor een mooie verdiende einduitslag van 1-3. Zo gaan de winstpunten mee naar Spanbroek. Iedereen weer bedankt voor de inzet en hopelijk lukt het ons komende zondag ook weer thuis tegen Flevo VR1 om de punten binnen te halen.

Business Club

Van Diepen
Koopman
Deventrade
Rabobank
Piet Swart
Rijkhoff
ZON
Van Lierop
Schipper Kozijnen
Windenergysolutions

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
SMP Sportcare
Univé
Heddes bouw