JO9-3 - Schagen United


Rick, wat krijgen we als we weer 20-0 winnen? 

Na de 20-0 winst van vorige week kwam het team uitgelaten de kleedkamer binnen. In het enthousiasme van iedereen kon in het aantal hattricks niet meer tellen. Heerlijk om als coach met zo’n spirit de volgende wedstijd in te gaan. 

Het blije gevoel was duidelijk zichtbaar na de start van de wedstrijd. Na amper 20 seconden lag er al een heerlijk doelpunt in. High fives worden uitgedeeld en de eerste groepsknuffel is een feit. Het team weet elkaar al steeds beter te vinden en ziet de noodzaak in van overspelen. Schagen United is onder de indruk van de snelle goal, want er volgen er snel nog 4. En ook 1 voor schagen. 

Rick, wat krijgen we als we 10-0 winnen?

In de pauze spreken we af dat we niet te dicht bij elkaar willen spelen, want dan hebben we meer ruimte op het veld. Dat vinden de spelers een prima afspraak, maar veel belangrijker is de beloning bij de dubbele cijfers. Ik verbind aan elke eindstand een prijs; ”als we 10-2 winnen gaan we BBQ-en bij Luuk”. “En wat dan als we 30-2 winnen?” vraagt een speler, “dan gaan we naar Walibi” zeg ik. Het hele team weer in een jubelstemming het veld op!

Op het veld houden ze zich aan de gemaakte afspraak, wat betreft het niet te dicht bij elkaar spelen. De dubbele cijfers hebben ze niet gehaald, maar wel weer 3 hele mooi goals waar het nodige overspelen aan vooraf ging. Schagen maakte ook nog een prachtige goal en ook de penalty’s worden door beide teams goed benut. 

Blij team, blije coaches. 

Namens JO9-3, Rick Dijkstra

Business Club

Deventrade
Rijkhoff
Van Lierop
Van Diepen
ZON
Rabobank
Schipper Kozijnen
Piet Swart
KRNGroep
Windenergysolutions
Koopman

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
Univé