HSV VR1 - VVS'46 VR1


Zo vlak voor de kerst nog even het jaar afsluiten met vandaag een wedstrijd om 12.00 uur uit in Heiloo. Een sombere dag, waarop de nummer 6 tegen de nummer 8 mag gaan spelen. Vol goede moed beginnen we aan de wedstrijd helaas met een lichte regenbui boven het sportcomplex.

In het begin van de wedstrijd zijn het de tegenstandsters die iets beter lijken te spelen. Met ons geheime wapen vandaag (Suzanne), weten we heel veel schoten die worden afgevuurd op het doel tegen te houden. Wat staat deze dame vandaag goed te keepen zeg, vol zelfvertrouwen en plezier die ze uitstraalt, kortom een genot om naar te mogen kijken vandaag! Ondanks al deze mooie acties is het de tegenstander die voor rust 3 doelpunten weten de scoren en wij helaas geen een….. In de rust even een praatje van Bonne, kopje thee en proberen om elkaar weer even scherp proberen te maken. Wij zijn zeker niet de mindere ploeg en hebben het geluk niet aan onze zijde gehad, want er waren 2 doelpunten die naar onze mening niet geheel (buitenspel) terecht waren.

Kop op dames nog 45 minuten te spelen, waarin nog heel veel mogelijk is. Geen twijfels maar knallen op dat veld ondanks de regen die nu toch wat erger lijkt te worden. Na ongeveer 20 minuten is het Merel die een mooie corner voor weet te geven en is het Anique die weet te scoren. Binnen een zeer korte tijd ergens tussen de 35 en 45 minuten gebeurd dit nogmaals. Gewoon even 3 goals door één persoon (Anique), hoe knap is dat? We staan super te spelen en wat leuk om te zien vanaf de zijlijn hoe er wordt gestreden. Ook al lukt lang niet alles en worden er kansen niet benut kunnen we trots zijn op ons teampie!

Helaas is de eindstand 5-3… We hebben vandaag dan misschien niet 3 punten mee genomen naar Spanbroek, maar was het goed te zien dat ondanks een redelijke achterstand het nog altijd mogelijk is om voor de winst te gaan. Dames voor nu even een korte rust, want de eerste wedstrijd die is gepland staat alweer op 13 januari. Namens Bonne en mijzelf wensen wij iedereen hele fijne dagen. Voor het komende jaar alle goeds in goede gezondheid gewenst. Wij hebben zin in de 2e helft van het seizoen en hopen er met elkaar weer een mooie tijd van te maken.

Business Club

Windenergysolutions
Schipper Kozijnen
Rabobank
Piet Swart
Koopman
Deventrade
Rijkhoff
Van Lierop
Van Diepen
ZON

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
SMP Sportcare
Heddes bouw
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop