Grashoppers VR 1 – VVS VR1


Voor de meeste van de speelsters een zware ochtend na Zomerpop.

 Toch hebben beide teams het zelfde gevoel , maar staan ondanks het vroege tijdstip  staan er aan beide kanten van het veld 11 dames die er zin in hebben vandaag. Na ongeveer 5  minuten is het de tegenstander die 1-0 weet te maken. Na ongeveer 10 min. is het Calista die na een foutje van de keepster 1-1 weet te maken. Over en weer wordt er redelijke overgespeeld en na een kwartier is het Merel die  weet te scoren. Bij de rechter cornervlag een mooie bal die zo het doel in weet te draaien. Wauw wat een mooie bal zegt. Celine die ontzettend mooi in het doel staat en de ballen keurig weet te houden verdiend een compliment! Aangemoedigd door Remco weet ze prima waar ze moet staan en dit geeft het team veel vertrouwen. Na ongeveer 35 minuten is het Calista die nogmaals weet te scoren. Zo staat het 1-3 als we de rust in gaan. Een mooi uitgangspunt, maar uit bij de buren weet je het maar nooit. Een praatje van de coach en een kopje thee om vervolgens weer het veld op te gaan.

Na een kwartiertje te hebben gespeeld is het onze Maartje die de 1-4 weet te maken. Super!

Er worden leuke acties gemaakt naarmate de wedstrijd vordert en uiteindelijk is het Anique die voor de 1-5 weet te scoren. Met een trots gevoel eindelijk eens gewonnen van onze buren.

Een leuke wedstrijd en hopelijk kunnen we naarmate het seizoen vordert nog groeien in ons spel.

Vanaf deze kant zeg van de zijlijn zeg ik leuke wedstrijd en hopelijk kunnen we naarmate het seizoen vordert groeien in ons spel. Leuke wedstrijd en leuk om te zien dat de keepster Celine keurig haar vrouwtje stond.

 

Leuk om nog te vermelden dat dames 2 helaas verloren heeft met  0-1. Heidi die de leiding had vandaag bedankt voor je inzet! Een mooie dag met leuke wedstrijden, dames vooral zo door gaan.

Business Club

Piet Swart
KRNGroep
Koopman
Windenergysolutions
Van Diepen
Schipper Kozijnen
Van Lierop
ZON
Rijkhoff
Rabobank
Deventrade

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
SMP Sportcare
NL-Jobs