Jeugdweekend


JEUGDWEEKEND 2019 | VRIJDAG 31 MEI & ZATERDAG 1 JUNI 2019


Om het voetbalseizoen feestelijk af te sluiten organiseren we ook dit jaar weer het VVS’46 Jeugdweekend. Een weekend vol voetbal en gezelligheid speciaal voor alle jeugd van VVS’46 tot en met de MO11 en JO11. Dit jaar vindt het Jeugdweekend plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019.   


Voor de JO8 + MO8 tot en met JO11 + MO11 begint het weekend vrijdag, zij kunnen zich om 19:00 uur aanmelden bij de kantine. Na een avond vol spellen en gekkigheid mag iedereen blijven slapen in de Oranjehal. De voetballertjes die liever thuis slapen kunnen rond 22:30 uur opgehaald worden in de kantine. Zij worden de volgende dag om 08:00 uur weer verwacht in de kantine om gezellig aan te sluiten bij het ontbijt.


De jongens en meisjes van de Minipupillen en de Kweekvijver vinden wij nog iets te jong om te blijven slapen. Zij kunnen zich melden op zaterdagochtend 1 juni om 08:00 uur bij de kantine voor het ontbijt, waarna we een programma vol voetbal en spellen op de planning hebben staan. Zaterdagmiddag om 12:00 uur vindt er een voetbalwedstrijd plaats tussen alle teams van het Jeugdweekend. Ouders en/of verzorgers zijn welkom om zich van hun sportiefste kant te laten zien en gezellig mee te doen. Rond 12:30 sluiten we het Jeugdweekend af en kunnen alle kinderen opgehaald worden.


Gedurende het gehele weekend worden er verschillende spelletjes en activiteiten georganiseerd en zal er voor voldoende eten en drinken gezorgd worden. Het verzoek is daarom ook om de kinderen niet té veel extra’s mee te geven, en met name de energie drankjes thuis te laten. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het Jeugdweekend. Lijkt het je leuk om mee te doen?! Schrijf je dan in door te mailen naar jeugdweekend@vvs46.nl. Belangrijk om in de mail te vermelden zijn de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Team
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer van je ouders/ verzorger(s)
  • Blijf je gezellig slapen?
  • Eventuele bijzonderheden en/of allergieën

Inschrijven kan tot en met 7 mei 2019. Mocht je vragen hebben horen wij dat graag via het bovenstaande mailadres.
Het VVS’46 Jeugdweekend wordt georganiseerd door Elmar Beerepoot, Iris Koopman, Michelle Schuit, Mick Koopman, Mike Schuit & Tessa Schuit.

Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie allemaal te zien tijdens het Jeugdweekend!  
 

Business Club

Deventrade
Piet Swart
Van Diepen
Rabobank
Windenergysolutions
Rijkhoff
ZON
Koopman
KRNGroep
Van Lierop
Schipper Kozijnen

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare