Jeugdweekend


VVS’46 Jeugdweekend 2018!!!

Als afsluiter van het voetbalseizoen vindt ook dit jaar weer het VVS’46 Jeugdweekend voor de E- en F- pupillen, Minipupillen en de Kweekvijver plaats. Dit jaar vindt het Jeugdweekend plaats op woensdag 9 & donderdag 10 mei 2018. Door de nacompetitie en andere evenementen is het dit jaar helaas niet mogelijk om het Jeugdweekend op de gebruikelijk vrijdag en zaterdag te houden.

Voor de E- en F- pupillen begint het evenement op woensdagavond 9 mei 2018, zij kunnen zich rond 19:00 uur melden bij de kantine. Na een avond vol activiteiten mag iedereen gezellig blijven slapen in de Oranjehal. De voetballertjes die liever niet blijven slapen kunnen rond 22:30 uur weer opgehaald worden in de kantine. De volgende dag kunnen zij om 08:00 weer aanschuiven bij het ontbijt in de kantine.

De jongens en meisjes van de Minipupillen en de Kweekvijver vinden wij nog iets te jong om te blijven slapen, daarom kunnen zij zich melden op donderdagochtend 10 mei om 08:00 uur voor het ontbijt. Na het ontbijt staat er een ochtend met verschillende activiteiten op de planning. Donderdagmiddag om 12:00 uur vindt er een voetbalwedstrijdje tussen alle teams plaats, ouders/ verzorgers zijn ook welkom om mee te doen! Rond 12:30 sluiten we het Jeugdweekend af en kunnen alle kinderen opgehaald worden.   

Op beide dagen worden er verschillende spelletjes en activiteiten georganiseerd en zal er voor voldoende eten en drinken worden gezorgd. Het verzoek is daarom ook om de kinderen niet te veel extra’s mee te geven en met name de energie drankjes thuis te laten. Er zijn geen kosten verbonden aan het weekend. Lijkt het je leuk om mee te doen?! Geef je dan vóór 30 april 2018 op door een mail te sturen naar jeugdweekend@vvs46.nl. Vermeld in de mail het volgende:

  • Naam
  • Adres
  • Team
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer van je ouders/ verzorger(s)
  • Blijf je gezellig slapen?
  • Eventuele bijzonderheden of allergieën

Vragen kunnen ook verstuurd worden naar het bovenstaande mail adres.

Het VVS’46 Jeugdweekend wordt georganiseerd door Elmar Beerepoot, Frank Appel, Iris Koopman, Michelle Schuit, Mike Groot & Tessa Schuit.
Wij als bestuur hebben er erg veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op 9 & 10 mei 2018!

Business Club

Van Lierop
Rijkhoff
Piet Swart
Deventrade
ZON
Koopman
Schipper Kozijnen
Rabobank
Van Diepen

Subsponsors

NL-Jobs
SMP Sportcare
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
Univé
Heddes bouw