Gemeente Toernooi Opmeer


Zoals al tientallen jaren het geval, wordt ook dit jaar het Gemeentetoernooi van Opmeer gespeeld.  Dit jaar zal dat  op 19, 21 en 24 augustus gebeuren op het sportpark aan de Spanbroekerweg,  de thuishaven van VVS'46. Alle voetbalclubs van de gemeente doen hier aan mee. Grasshoppers, HOSV, DWB, AGSV en natuurlijk  gastheer VVS'46.  Alle clubs  zullen tegen elkaar uitkomen in korte wedstrijden, verspreid over de 3 dagen. De club die de meeste punten behaald wint het toernooi.

Het Juro-Unirek Gemeentetoernooi is inmiddels een traditie in Opmeer. Een stukje voorbereiding voor de teams en alvast proeven van het nieuwe seizoen voor het publiek. Er is een penalty bokaal voor de jeugd en een deskundige jury bepaald wie dit jaar de beste speler van het toernooi is en er is een prijs voor de topscorer. Beide prijzen worden beschikbaar gesteld door Univé.

Het gemeentetoernooi is naast een reeks wedstrijden vooral een ontmoetingsplek. Lekker langs de lijn kletsen en na afloop nog even naborrelen. Dit jaar doet VVS'46 er alles aan om een vlekkeloze editie af te leveren en nodigt alle gemeentelijke voetbal liefhebbers uit om deze 3 dagen bij VVS'46 langs te komen.

 

Business Club

ZON
Piet Swart
Rijkhoff
Schipper Kozijnen
Van Diepen
Rabobank
Koopman
Deventrade
Windenergysolutions
Van Lierop

Subsponsors

Univé
Heddes bouw
NL-Jobs
SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer