Eerste pakt belangrijke zege


VVS speelde uit tegen Hollandia T, de oude club van Larbi. Thuis werd er eerder nog met 0-2 verloren, maar de Tuitjenhorners draaien de laatste weken niet zo goed meer. VVS begon uitstekend aan de wedstrijd met een snelle 0-2 voorsprong tot gevolg. Stefan en Mick lieten het net bollen in de eerste 20 minuten. Op het halve uur was de wedstrijd aan het kantelen en benutten de gastheren een penalty. Er was meer druk, maar het was VVS dat voor rust uit een prachtige aanval de 1-3 scoorde (voorzet Aaron, kopgoal Mike). Met deze ruststand wist je dat Hollandia T zou gaan komen en dat deden ze ook. Na een uur werd het 2-3 en VVS moest veel kansen toestaan. Met hard werken, verse krachten er in en een uitstekende Frank Appel op doel wist het echter stand te houden en met 2-3 te winnen. 

Deze zege is een hele cruciale want met 4 wedstrijden te gaan neemt VVS nu 4 punten afstand van de nacompetitieplaatsen, waar Winkel en Hugo Boys nu staan. Texel'94 lijkt de directe degradant te gaan worden. Volgende week wordt er op Tweede paasdag thuisgespeeld tegen Hauwert'65, dat voor het eerst sinds lange tijd verloor en nu ook onder VVS staat. Een zege dan betekent dat lijfsbehoud erg dichtbij komt; een mooie motivatie dus!

VVS 2 had een off day tegen JVC 2. De ploeg uit Juliandadorp staat 1 na laatste, maar wist de trotse lijstaanvoerder met liefst 5-1 beentje te lichten... Met nog 4 wedstrijden te gaan is de voorsprong op KGB 2 nu 4 punten; alles in eigen hand dus ! 

Business Club

Rabobank
Rijkhoff
Deventrade
Schipper Kozijnen
Van Diepen
Van Lierop
Windenergysolutions
ZON
Koopman
Piet Swart

Subsponsors

Heddes bouw
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
NL-Jobs
SMP Sportcare