Eerste onderuit in Nibbik


VVS 1 speelde uit tegen SEW, dat het de laatste tijd wat moeilijker heeft in de competitie naar een succesvol begin. Thuis werd goed gespeeld eerder dit seizoen, maar schlemielig verloren. Helaas gebeurde dat laatste vandaag opnieuw. SEW opende al na 4 minuten de score, in een openingsfase waarin VVS slordig speelde. Het herpakte zich echter en na een half uur werd het 1-1 door Mick op aangeven van Mike. De eerste helft leverde nog meer VVS kansen op, oa voor Ruben uit een vrije trap en nogmaals voor Mike.

Na rust werden minder kansen genoteerd in eerste instantie, op het kunstgras waarbij de wind veel invloed op het spel had. Zo'n 10 minuten voor tijd kreeg SEW een penalty, die volgens getuigen om onbegrijpelijke redenen werd gegeven. Echter wel met een 2-1 en een geel/rode kaart voor Aaron tot gevolg. VVS ging daarna vol op de aanval proberen te spelen, maar incasseerde nog een tweede goal in de slotfase. Helaas dus een nederlaag in Nibbik, waar eerder die dag ook al het 2e met 1-0 de punten moest laten. 

VVS speelde komende twee weken thuis tegen KGB en Texel'94 en kan dan goede stappen zetten richting handhaving. Veel punten pakken is ook nodig, want ook onderin blijven de ploegen punten pakken. 

Business Club

Schipper Kozijnen
ZON
Koopman
Piet Swart
Deventrade
Van Lierop
Windenergysolutions
Rijkhoff
Van Diepen
Rabobank

Subsponsors

Univé
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
Heddes bouw