Eerste levert spektakel


VVS 1 opende het seizoen tegen de oude club van hoofdtrainer Larbi, Hollandia uit Tuitjenhorn. Altijd een degelijke ploeg en een stabiele derdeklasser inmiddels, tegen wie de doelpunten meestal schaars zijn. Zo niet deze zondag. VVS 1 is een team dat veel kansen kan creeren en doelpunten kan maken, maar dat er ook (te) veel tegen krijgt. Dat bleek ook wel afgelopen zondag in het zonnetje. Na 9 minuten kwamen de bezoekers na slordig verdedigen van VVS op 0-1. Daarna wist VVS de wedstrijd naar zich toe te trekken. Mitchell Wester maakte in de 22e minuut gelijk, en topscorer Mick Koopman zette VVS 4 minuten later op 2-1, wat ook de ruststand was.

VVS 1 kent een wat bredere groep dit seizoen en zo vonden Mike Groot en Ruben Koelemeijer zich op de bank terug. Mike kwam er met rust in, Ruben daarna. VVS was niet scherp in de eerste fase na rust en Hollandia T wel, en zo stond het binnen 10 minuten plots 2-3. Er was echter nog tijd genoeg om dingen recht te zetten. Uit een voorzet van Mitchell wist Mike in de 70e minuut de gelijkmaker te maken. Dat leek de eindscore te worden, maar Jeroen Kossen dacht daar anders over. De technicus maakte met een geniale lob in de 90e minuut de 4-3 en bezorgde VVS zo een mooie competitiestart. 

Op zondag de 27e speelt VVS uit tegen Hauwert'65, dat knap met 1-1 gelijkspeelde uit tegen Always Forward. Op naar een goed vervolg! 

VVS 2 opende in de 2e klasse in Wormerveer tegen Saenden 2 en incasseerde een nipte 2-1 nederlaag. VVS 4 kon redelijk meekomen met Texel'94 2, maar moest met 1-3 toch de winst aan de eilanders laten. 

Business Club

Windenergysolutions
Koopman
KRNGroep
ZON
Van Lierop
Piet Swart
Schipper Kozijnen
Rijkhoff
Deventrade
Rabobank
Van Diepen

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
SMP Sportcare