Eerste doet haar plicht


VVS 1 speelde haar derde beker poulewedstrijd uit tegen ALC in Abbekerk. De roodzwarten spelen 5e klasse en waren daarmee op papier de minste van de drie tegenstanders. In het verleden waren zij echter weleens een taaie tegenstander voor VVS. Na de twee monsterzeges tegen Woudia en Vesdo had VVS wellicht verwacht ook vandaag met grote cijfers te winnen. Dat pakte echter anders uit, hoewel met een 2-4 zege de plicht werd gedaan en de drie punten werden binnengehaald. VVS gaat hierdoor als poulewinnaar door naar de knock out fase.

Het was Mick Koopman die al snel de 0-1 maakte. ALC maakte echter rap gelijk en maakte ook de 1-2, maar dan in eigen doel. Ruben Koelemeijer breidde de score uit en nog voor rust zette de jarige Mike Groot de 1-4 op het scorebord. Dit terwijl VVS, volgens de verslaggever, matig speelde. Na rust gebeurde er qua score lange tijd niets en wist ALC nog wel de 2-4 te maken.

VVS 2 was al uitgebekerd na nederlagen tegen de sterke reserveteams van FC Uitgeest en Zouaven. De thuiswedstrijd tegen mede tweedeklasser RKDES 2 uit Kudelstaart (bij Aalsmeer) was daarom een mooie testcase. Die doorstonden de mannen van Niels Kolb glansrijk, met een 5-1 zege. Met rust was het 2-1, en de goals kwamen onder meer van Daan Blanken en Patrick Oud (beiden 2). Een lekkere opsteker op weg naar de competitiestart volgende week. 

VVS 4 speelde tegen Valken 2 en dat is een pittige pot voor het jonge team. Het werd een 3-1 nederlaag voor het jonge team van Ron Luiken. 

 

 

Business Club

Rabobank
Deventrade
ZON
Van Lierop
Rijkhoff
Windenergysolutions
Piet Swart
Schipper Kozijnen
Van Diepen
KRNGroep
Koopman

Subsponsors

NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
Heddes bouw
SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop