E1 genoot van wedstrijd bij HOSV


VVS’46 E1 en HOSV Friends PG1 spelen gelijk

In een bloedstollend spannende wedstrijd hebben de mannen van de E1 vanmorgen de punten gedeeld met de jongens en dame van HOSV Friends. Het massaal toegestroomde publiek werd getrakteerd op een wedstrijd waarin  beide teams alles gaven.

Aanvankelijk voor enkelen wat onwennig, maar snel alsof het nooit anders is, gooide de E1 alles in de strijd. Om de wedstrijd gelijkwaardig te maken werden allerlei tactieken uitgedacht. “We spelen allemaal met ons slechte been” was wel een heel mooie.

En zo stond HOSV al heel snel voor met 1-0. VVS moest er dus even een versnelling tegenaan gooien om de gelijkmaker te maken. Zo ging het steeds over en weer. Nadat HOSV weer op een voorsprong was gekomen, 6-5 inmiddels, blies de scheidsrechter af voor het rustsignaal en de verdiende koffie, thee en limonade. Ook na rust kon het publiek blijven genieten van veel doelpunten. De eindstand was 12-12. De blijdschap was van de gezichten af te lezen  als er weer gescoord werd.

Natuurlijk eindigde de wedstrijd met de traditionele penalty’s. En hoewel Joris echt prachtige snoekduiken maakte, kon hij toch niet voorkomen dat er een paar pingels van HOSV prachtig het doel ingingen.

Zowel de spelers als het publiek hebben genoten van deze bijzondere en leerzame wedstrijd vol wederzijds respect. Een mooie samenwerking in de  Opmeerse gemeente tussen HOSV en VVS'46.

Business Club

Windenergysolutions
Van Diepen
Koopman
Rijkhoff
ZON
Schipper Kozijnen
Rabobank
Van Lierop
Deventrade
KRNGroep
Piet Swart

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
Univé
SMP Sportcare