DESS MO19 - VVS'46 MO19


Vandaag hebben de dames VR1 vrij, dus voor mij mooie kans om even bij de dames van VVS MO19 te gaan kijken en aan te moedigen. Met een geblesseerde spits en een late afzegging vertrekken we rond 10.15 uur richting Sijbekarspel. Het zal een moeilijke wedstrijd worden i.v.m. afwezige voorhoede, maar gelukkig zijn er nog altijd de overige speelsters die door hard werken heel veel kunnen bereiken met elkaar. Ondanks het druilerige weer staan er 11 speelsters die er met elkaar tegen aan willen gaan. Met 2 wissels op de bank moet het toch vast goed komen vandaag…?

Vanaf de bank gezien wordt er goed gewerkt en overgespeeld met elkaar. Na ongeveer een kwartier is het Amber die last heeft een blessure en gewisseld wil worden. Mandy het veld in en hups gaan maar. Robin wordt ook gewisseld en zo zit ik mooi samen met de zussen en Calista op de bank. Door blessures is het helaas niet meer mogelijk te wisselen en dit betekent dat er een tandje bij moet en sommige speelsters meerdere posities voor hun rekening moeten nemen. Vooral de 2e helft komt er meer druk en lukt het beter om richting het doel van de tegenstandsters de komen. Lisa die normaal gesproken linksachter staat, maar naar voren is doorgeschoven weet het doel bijna te vinden. Wij juichen al hard, maar helaas bal in het net… Ook Lianne weet zo nu en dan vlakbij de keepster te komen, maar helaas geen goals. Rianne die pas net haar 2e wedstrijd speelt weet het 90 minuten vol te houden en rent van hot naar her. Speelsters die nu achterin staan doen hun uiterste best en eigenlijk verdiend iedereen die vandaag gespeeld heeft een dikke pluim! Helaas voor onze dames is de eindstand 0-3, maar ondanks de handicaps vandaag toch een goede wedstrijd gespeeld.

Hopelijk lukt het om over een aantal weken blessure vrij te zijn en weer volop tegenaan te gaan met elkaar. Probeer er met elkaar voor te blijven werken op de trainingen bij René en wie weet wordt dit in de volgende wedstrijden weer beloond dames! Tijdens de wedstrijd horen we veel sirenes, dit bezorgt mij een akelig voorgevoel. Bij thuiskomst blijkt dit helaas terecht, vanaf deze kant wil ik alle hulpverleners heel veel sterkte wensen .…..

Business Club

Schipper Kozijnen
Rabobank
Rijkhoff
Windenergysolutions
Van Diepen
ZON
Deventrade
Koopman
Van Lierop
Piet Swart

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
Univé
Heddes bouw