De aanbouwers


Het succesvolle voetbalseizoen 2017-’18 mag dan wel zo’n beetje aflopen

Maar stil wordt het nog niet bij VVS’46. 

Nadat afgelopen weken het fundament is uitgegraven en het beton is gestort wordt er nu aan de opbouw van de aanbouw  aan de Oranjehal  gewerkt. Bijgaand een fotografische impressie van de activiteiten .

De aanbouw van de Oranjehal wordt een magazijn. Hierin kunnen allerlei materialen worden opgeslagen die bij de verschillende sportactiviteiten worden gebruikt. Maar ook de materialen die bij de evenementen in de Oranjehal nodig zijn zullen erin zijn terug te vinden. Het magazijn komt in de plaats van de zeecontainer die daarvoor jarenlang achter de Oranjehal heeft gestaan. Op de foto is goed te zien dat er veel opslagruimte  bijkomt. Vorig jaar is er al een deur geplaatst in de wand van de hal. Deze wordt nu verplaatst naar de buitenwand. Naar de Oranjehal komt er ook een deur. Waardoor het mogelijk is om gemakkelijker dan bij de container, de spullen van de opslagruimte in de Oranjehal te transporteren .  

De ruwbouw staat: ja kan zien hoe groot het wordt

 

 Nu de container weg is kan ook de bestrating verbreed en verbeterd worden. 

Voor velden en straten heeft VVS’46 de beschikking over de inzet van Arie Groot en Jaap Groot die deze  materie zo’n beetje tot hun passie rekenen. Dat zal je zien als het helemaal klaar is.  

 

de velden blijven bereikbaar

Naast voetballen heeft VVS’46 ook altijd heel  veel  op met bouwen.  Dat is duidelijk te zien op het VVS’46 
je-mag-wel zeggen “landgoed” . Als er dan gebouwd wordt  zijn in de bouwploeg vaak ook de bekende ”bouwers”   in de weer .

 

Door teamwork komt het goed

Arie Groot, Sjaak Knol, Tom Bijman (bekend onder de naam Brook) en Jaap Groot zullen de klus klaren. De aanbouw zal tijdens de zomerstop worden opgebouwd. Aan het begin van het seizoen 2018-’19 is er een nieuw magazijn! 

 

Als je je afvraagt “ontbreekt er iemand in het bouwteam”??  Nee hoor . Cor Groot was elders bezig tijdens de foto- sessie. Even later kwam hij erbij . Dus toch nog even op de foto………………..

het bouwteam compleet

 

Nog even dit.  De privacy. DE mannen wilden niet tekenen voor toestemming bij het kruisje. Daarom maar zo. Akkoord?:

 

@

 

@

 

@

 

@

 

@

Sjaak                             Jaap                            Arie                         Cor                                 Tom

 

Als de publicatie nog een staartje krijgt. Ik hoor het. Als het magazijn er maar komt!.

Rob Derksen

Foto’s  vrijdag 1 juni 2018  

Business Club

Rijkhoff
Van Diepen
Koopman
Piet Swart
Schipper Kozijnen
Van Lierop
KRNGroep
Deventrade
ZON
Rabobank
Windenergysolutions

Subsponsors

Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
NL-Jobs
Univé
Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer