Corona – het laatste nieuws!


Bij een voetbalvereniging gaat het in eerste plaats om de sport, maar de gezelligheid rondom het veld is bij ons minstens zo belangrijk. Juist tijdens die gezellige momenten is het soms lastig om je aan de COVID-19 regels te houden. Met de landelijke toename was het niet de vraag of COVID-19 VVS’46 gaat raken, maar wanneer. Het antwoord hierop is duidelijk: het heeft ons al geraakt. Momenteel zijn er bij de senioren meerdere positief bevestigde COVID-19 gevallen bekend. Voor zover wij weten zijn deze buiten de vereniging opgelopen. Deze personen zijn in quarantaine zodat het voetbal binnen VVS’46 zo veel mogelijk kan blijven doorgaan. 

Om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen en het met elkaar na de wedstrijd gezellig te hebben vragen wij je opnieuw dringend om je aan de regels te houden:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Houdt 1,5 meter afstand, in de kantine en langs de lijn
  • Blijf zitten in de kantine en sleep niet met tafels en stoelen


Om ons te helpen om de regels goed na te leven, juist op de momenten dat dit wat moeilijker wordt, zal er vanaf deze week op de zondagmiddag een externe beveiliger aanwezig zijn, om ons, indien nodig, aan te spreken op ons gedrag. Wij vragen jullie allemaal je aan de regels te houden en de instructies zonder discussie op te volgen. Het laatste wat we willen is dat we de kantine moeten sluiten.

 

Samen strijden we tegen corona! Dus laten ervoor zorgen dat wij samen ons aan de regels houden, dan kunnen we blijven genieten.

 

Business Club

Schipper Kozijnen
ZON
KRNGroep
Windenergysolutions
Rijkhoff
Van Lierop
Piet Swart
Van Diepen
Deventrade
Koopman
Rabobank

Subsponsors

SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
NL-Jobs