Coördinator Kantinezaken Tessa Wehrmeijer


Hallo allemaal, mijn naam is Tessa Wehrmeijer, ik woon in Spanbroek samen met mijn kinderen Nikita en Tristan. In het dagelijkse leven ben ik KAM coördinator bij Incotec, waar ik met heel veel plezier werk. Mijn hobby’s zijn zwemmen en koken.

Sinds ongeveer 2 maanden ben ik vrijwilliger coördinator kantinezaken en neem ik gedeeltelijk de taken van Patty over. Het bestuurlijke gedeelte van de kantine ligt bij Co en ik coördineer en sta soms op zondagen in de keuken.

Op dit moment proberen we te werken aan een gezondere, duurzame en vernieuwde kantine. We hebben nieuwe kassa’s, we kunnen pinnen en we zijn vorige week begonnen met de (gezonde) daghap.

Om de zoveel tijd zullen we van daghap gaan verwisselen; wat dacht je van een Mexicaanse wrap? Soep? Broodje gezond? Of een uitsmijter?

Aankomende tijd werken we aan duurzame producten en zal zo langzamerhand veel plastic verdwijnen en vervangen worden door papier en of duurzaam hout.

Mochten jullie nog vragen hebben of suggesties voor een daghap, dan hoor ik dit uiteraard graag. Kantine@vvs46.nl

Groeten, Tessa

Business Club

Rijkhoff
Schipper Kozijnen
Van Lierop
Van Diepen
ZON
Windenergysolutions
Piet Swart
Rabobank
Deventrade
Koopman
KRNGroep

Subsponsors

Heddes bouw
Univé
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare
NL-Jobs