Accommodatie


VVS’46 beschikt over een mooie en zeer volledige accommodatie, die gelegen is aan de Spanbroekerweg 120a. Het unieke aan het complex is dat het grotendeels door de leden van VVS’46 zelf gebouwd is. Zo heeft de Oranjehal in de zomer van 2001 een ware metamorfose ondergaan. Er is eigenhandig een nieuwe sportvloer ingelegd, die voldoet aan de eisen van het NOC*NSF. Ook beschikken we sinds augustus 2008 over een kunstgrasveld en zijn in 2008 en 2009 alle kleedkamers gerenoveerd en een stel nieuwe aangebouwd. In 2009 is de fietsenstalling vernieuwd met financiele steun van gelden van de Gemeenschapsveiling. In 2010 is na de Paasbrand noodgedwongen de kantine het 'Huis van Oranje' geheel gestript en opnieuw opgebouwd.

 

 

Op het sportcomplex zijn 3 speelvelden (1 kunstgras) en een klein trainingsveld aanwezig. Het kunstgrasveld en het kleine trainingsveld zijn beiden verlicht. Een prachtige tribune siert het hoofdveld van VVS'46, geheel in eigen beheer met heel veel inzet door de "bouwploeg" opgezet.


In 2009 is de hele fietsenstalling vernieuwd met hulp van een geweldige bouwploeg en financiële ondersteuning van de Gemeenschapsveiling.

  
Ook is er natuurlijk onze kantine het 'Huis van Oranje', die voor de nodige gezelligheid zorgt en in 2010 geheel vernieuwd is. In 2011 is een terras geopend om van het mooie weer te genieten.

In de zomer van 2014 is er begonnen om het sprotcoplex energieneutraal te maken. Doormiddel van 6 bodembronnen, warmtecollectoren en de 702 zonnepanelen die in juli 2015 op het dak van de Oranjehal zijn gekomen, wordt er zoveel energie opgewekt dat VVS'46 energieneutraal is en zelfs terug levert aan het net. Daarnaast is het dak van de Oranjehal vervangen en is nu asbestvrij. Hiermee is VVS'46 een vereniging waar je gezond kan sporten.

  
 

Achter de kantine staat de Oranjehal die een afmeting heeft van 25 bij 45 meter. De sporthal heeft in de zomer van 2001 een ware metamorfose ondergaan. Er is een nieuwe sportvloer ingelegd, die voldoet aan de eisen van het NOC*NSF.

In de Oranjehal kunnen nu ook sporten als tennis, badminton, handbal en inline skate hockey gespeeld worden. De hal is de thuishaven van de zaalvoetbalvereniging VVS'46 / Schipper Kozijnen en inline skate hockey club the Bitin' Barracudas. Ook deze is in 2010 vernieuwd en voorzien van frisse kleuren en een betere geluidsdemping.

 
Links: De zaalvoetballers van VVS'46/ Schipper Kozijnen na hun promotie in 2010
Rechts: Heropening Oranjehal 2010


Toch profiteert vooral de jongste jeugd van VVS'46 van de Oranjehal als hun wedstrijden of trainingen worden afgelast. Mede dankzij deze gigantische sporthal kan VVS'46 haar leden continue voetbal garanderen en dat is uniek in de gemeente Opmeer en ver daarbuiten!!!

Voor meer informatie over de Oranjehal, verhuur en prijzen kun je contact opnemen via onze organisatiepagina onder Oranjehal.

Business Club

Rabobank
Van Diepen
Deventrade
Schipper Kozijnen
Van Lierop
Piet Swart
Koopman
Windenergysolutions
Rijkhoff
ZON
KRNGroep

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
SMP Sportcare