Bekerwedstrijd Con Zelo JO14-1 tegen VVS-JO14-02


Na onze enerverende wedstrijd tegen Kaagvogels. Welke wij met 6-2 hebben gewonnen. (helaas geen verslag gemaakt). Wat was dat een mooie wedstrijd. Onze nieuwe aanwinst Jay met 2 doelpunten, Sanjeevan die er 3 gemaakt heeft, en onze Flann met een prachtschot. 

 

Maar nu weer over tot de realiteit.

Voor deze wedstrijd moesten we naar Waarland. Waar? Nou daar, ergens achterin het dorp.

Jim is nog steeds geblesseerd. Wij wensen Jim dan ook veel beterschap toe.

Het weer was ons goed gezind, het zonnetje scheen prachtig.

Net als bij een professionele wedstrijd, gingen we gezamenlijk het veld op.

 

Onze opstelling was sinds onze vorige wedstrijd nu ook weer iets anders. Mede door de blessure van Jim, moesten we improviseren. 

Mike de Jong rechts voorin was een verademing vorige week. We hopen dat deze wedstrijd ook te kunnen zien.

Jay weer links voorin met Mike de Vries in de spits. Nick Kroonenberg rechts achterin, met Sem en Arjan op de bekende positie. Het middenveld weer goed verdeeld met Nick, Niek en Flann en Teun.

Sanyeevan  als wissel gereed.

 

Vrij snel moesten we na het fluitsignaal zien, dat we het redelijk zwaar zouden krijgen. Con Zelo had grote mannen ingezet, en met grote snelheid liepen ze ons voorbij. Teun had het lastig, want hij had last van zijn knieën.  Maar voorin met Mike en Jay konden we toch de nodige druk zetten. Helaas geen kans tot scoren. Con Zelo deed ook erg zijn best, maar kon onze verdediging niet passeren. Jordy stond zijn mannetje, en had de nodige goede reddingen. Helaas kon Sem de snelheid van de tegenstander niet bijhouden en werd het na een minuut of 20 toch nog 1-0 voor Con Zelo. Nick Kroonenberg had ondertussen ook het zweet op zijn gezicht staan. En Arjan sprintte waar hij kon.

Jay kreeg daarna de kans op 1-1 met een mooi schot, maar de keeper kreeg de bal goed weg. Mike de Jong kreeg ook de nodige kansen, maar kreeg hem niet langs de keeper. Mike de Vries was ondertussen naar rechts midden verplaatst vanwege de blessure van Teun. 

Net voor rust kwam Con Zelo door het midden met grote snelheid op Jordy af. 2-0 stond op het scorebord.

 

Na de rust, hadden we weer wat gehusseld met het team. Mike de Vries vertelde netjes aan het team wat hij als verbeterpunt wilde zien, door 4-4-2 te spelen. Iedereen kon zich er in vinden en zou zijn best doen. Nick Schagen was ondertussen ook een beetje aangeslagen en even op reserve gezet. Echter moest hij er weer snel in toen Flann geblesseerd moest uitvallen. Door die omschakeling moest de verdediging hard aan de bak. Mike de Jong stond nu ook achterin en moest met Sem, Arjan en Nick Kroonenberg er stevig aan. Toch moesten we zien dat het 3-0 werd en niet snel daarna 4-0.

De snelheid was eruit bij Niek, en ondertussen Mike ook geblesseerd aan zijn enkel. De conditie speelde ook parten en de mannen moesten hard werken. Jordy had nog de nodige reddingen, maar een schot met een mooie curve kon hij niet zien en tegenhouden 5-0. Arjan raakte op het einde ook nog geblesseerd en ik was door mijn wissels heen, omdat Teun ook niet meer kon. Toch wilde Teun het nog wel proberen, en viel voor Arjan in. Complimenten Teun, dank je wel. 

Het lijkt er op alsof wij geen kansen hadden. Sanjeevan kon best een paar x voor het doel komen en samen met Jay en Mike tot scoren komen, maar de bal wilde er niet in. Met de nodige hoekschoppen konden we geen slag maken. De bal kwam niet voor het doel. De afstand was te groot. Iets om voor te trainen, of de scheidsrechter aan te spreken, dat het zo niet lukt. 

We konden uiteindelijk niet voorkomen dat de 6-0 in het net lag. We konden zo met de nodige ervaring terug de kleedkamer in.

De wedstrijd was voor de beker, 1 gewonnen, 1 verloren. De volgende tegen Winkel moet de doorslag geven of we doorgaan  of niet.

 

Tot volgende week.

 

Marco

Business Club

Schipper Kozijnen
Van Diepen
Piet Swart
ZON
Koopman
Deventrade
KRNGroep
Van Lierop
Rabobank
Rijkhoff
Windenergysolutions

Subsponsors

SMP Sportcare
NL-Jobs
Univé
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw