AZ clinic O7-O13 woensdag 12 juni


 

Helaas als je nog wilde opgeven, alle plekken zijn bezet!!!

Beste speelsters en spelers O7 t/m O13,

Op woensdagmiddag 12 juni organiseert AZ bij onze club VVS'46 een super leuke clinic. Deze clinic wordt kosteloos aangeboden door onze sponsor de Rabobank. Hoe gaaf is dat?

De voetbalclinic is voor jongens en meisjes van O7 t/m O13. Dus als je mee wilt doen, zorg dan dat je er snel bij bent. Opgeven kan tot uiterlijk 10 juni, daarna zullen de indelingen plaatsvinden. Let op! Vol = echt Vol. Er mogen 72 voetballers mee doen.

De clinic is van 14.30 uur tot 16.00uur.

Wat kun je verwachten?
Jullie trainen deze middag onder begeleiding van AZ trainers. Daarnaast zullen er ook 2 selectiespelers van jong-AZ, samen met Herry en Berry, langskomen om de trainingen te bewonderen. In groepjes van maximaal 12 spelers (-sters) ga je verschillende voetbalonderdelen oefenen onder begeleiding van AZ trainers en een paar bekende toppers van onze vereniging. De Rabobank zal ook aanwezig zijn en heeft een leuke sportprijsvraag. Op deze middag is er ook een mogelijkheid om een AZ rekening te openen met als cadeau een mooie AZ bal met handtekeningen. Misschien kan je ook wel op de foto met een AZ-speler. Na afloop ga je naar huis met een certificaat en een goodie-bag van AZ en de Rabobank. Het belooft een hele gezellige en sportieve middag te worden. Nodig je ouders, opa’s en oma’s ook gezellig uit om jullie te komen aanmoedigen. De kantine is geopend voor een heerlijk bakje koffie.

Opgeven:
Wil jij graag meedoen? Geef je dan snel op via  irmavlaar@quicknet.nl onder vermelding van: voornaam, achternaam, geboortedatum en elftal waarin je speelt.

Groetjes de jeugdcommissie VVS'46

Business Club

Schipper Kozijnen
Van Lierop
ZON
Koopman
Windenergysolutions
Piet Swart
Rabobank
Rijkhoff
Van Diepen
Deventrade

Subsponsors

Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop
Univé
SMP Sportcare