Afsluiting seizoen 2018-2019


Vorige week zondag 9 Juni sloten we officieel het seizoen af met de 3e editie van het Schipper Kozijnen Familietoernooi. Het winnende team van dit toernooi was FC Blap en ging naar huis met de reuzenbeker. Na het toernooi werd er met 170 man genoten van de BBQ. Wat was het een prachtige dag en wat geweldige afsluiting van het seizoen 2018/2019.

Tijdens de seizoen afsluiting, overhandigden de mannen van VVS2, die eerder hun kampioenschap hadden gevierd, sponsor Hans van Schildersbedrijf Pronkwerk tijdens de seizoen afsluiting de foto op canvas. Wat een mooi moment.

Voor mij was dit mijn eerste officiële afsluiting van het seizoen als voorzitter bij VVS. Voor mij een bijzonder jaar en ben trots dat we dit samen met alle vrijwilligers, leden, sponsoren en iedereen die VVS een warm hart toedragen, weer tot een mooi seizoen heb kunnen maken.

En voordat ik echt ga afsluiten, wil ik graag nog even terugkomen op de Poolse familiedag die op 2 Juni heeft plaatsgevonden. Het was prachtige dag maar vooral een gezellige familiedag. Nadat de mannen een potje hadden gevoetbald in de morgen, kwamen in de middag hun gezinnen. Op het B veld waren diverse luchtkussens, kraampjes met Poolse lekkernijen en een Poolse DJ die voor de muziek zorgde op het veld. Al met al een geslaagde mooie dag.

Ik hoop, dat we in het nieuwe seizoen er weer fris tegen aan kunnen met nog meer mooie belevenissen als afgelopen seizoen. Het eerst volgende toernooi staat alweer gepland in Augustus, ik hoop jullie dan al weer terug te zien op ons mooie complex.

Namens het bestuur en mijzelf wens ik jullie allen een hele fijne vakantie en tot volgend seizoen.

Co.

Business Club

Van Lierop
Rijkhoff
Schipper Kozijnen
ZON
Windenergysolutions
Piet Swart
Van Diepen
KRNGroep
Koopman
Rabobank
Deventrade

Subsponsors

SMP Sportcare
Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
Univé
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw