Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 17

Oeverland 2
1641LZ
SPIERDIJK
tel. 0229-561675

Het 1e is goed gestart in de beker competitie. Net zoals 2 jaar terug reisden de mannen af naar Spierdijk om daar de 1e bekerwedstrijd te spelen op de iewat van te lange gras sprieten voorziene A veld.
Na ongeveer 35 minuten soleerde Stefan Dol door de verdediging van St George en werd onregelementair gestuit door een verdediger van St George.
De bal belande op de stip en Stefan maakte het koelbloedig af. Toch liep het de eerste helft niet echt lekker met de oranje hemden.
Dit resulteerde in de 40 minuut in een goed lopende aanval welke keurig werd binnen geschoten door een aanvaller van St George.
1-1 op de teller bij rust. Zoals we de laatste wedstrijden gewend waren van het 1e team kwam er een ander 11 tal uit de kleedkamer de 2e helft. Na nog wat mooie aanvallen en een prachtige vrije trap van St George die op de kruising belande was het de beurt aan VVS 46.
Binnen 10 minuten maakte Stefan Dol de 1-2 en de 1-3. De laatste wederom uit een penalty. Jesper Postt werd wederom na een solo neergehaald in de 16 meter. Het verzet was gebroken en invaller Thijs Leek kon nog de 1-4 binnen tikken. Op naar de 1e oficiele thuiswedstrijd op 12 september 2021 om 14 uur  VVS 46 -WMC ook beker.