Bosstraat 94
1731SG
WINKEL
tel. 0224-542292

VVS 1 speelde haar derde competitiewedstrijd in en tegen het nog puntloze Winkel. Op basis van de statistieken was VVS favoriet en dat wist het ook waar te maken. Al snel ontstonden er wat kansen voor VVS, alhoewel Winkel halverwege de eerste helft ook gevaarlijker werd. In de 29e minuut wat het spits Mike Groot die aflegde op de opgekomen Lars Apeldoorn, die de 0-1 binnenschoot. Vijf minuten later werd een corner van Jeroen Kossen door Ruben Koelemeijer binnengekopt en werd het 0-2, wat de ruststand en ook later de eindstand bleek te zijn. VVS wisselde in de tweede helft nog volop en wist nog kansen te creeren, maar het bleef bij deze stand. Volgende week speelt VVS thuis tegen SEW, een mooie testcase voor de oranjehemden om te zien waar ze staan. SEW heeft een puntje minder dan VVS en won met 1-0 van Grasshoppers zondag.

VVS 2 had een lastige wedstrijd thuis tegen Limmen 2. Het speelde niet onaardig maar werd voorin te kort gevaarlijk en moest een 0-2 nederlaag slikken. VVS 4 speelde uit tegen het geroutineerde  Zouaven 3, dat haar eerste twee wedstrijden had gewonnen. In een waar spektakelstuk werd het een 5-5 gelijkspel. Een hoopgevend resultaat voor de mannen van Fons Veeken, die dit jaar bovenin mee willen doen in de reserve 4e klasse. Het niet selectieteam VVS 3 draait ook uitstekend en heeft na 3 wedstrijden 9 punten in de reserve 3e klasse. Bijzonder aan hun derde overwinning tegen Alcmaria Victrix is dat ze met rust 2-0 achterstanden, maar met 2-6 wisten te winnen! Goed bezig mannen.