Scheidsrechter

M. Seyhan

Accommodatie

Onbekend

VVS heeft haar mogelijk laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen van De Blokkers, met een onwaarschijnlijke uitslag van 6-4.

VVS trad zondag aan met een wat completere groep dan vorige week tegen KGB tegen De Blokkers, dat een zeer moeilijk seizoen kent en nog nul punten heeft. Er zit voetbal in de ploeg, maar het krijgt teveel goals tegen en dat was ook tegen VVS het geval. VVS opende al snel de score via Stefan Dol na 5 minuten. In de eerste was het, achteraf gezien, nog wat aftasten. VVS had het merendeel van de kansen en wist na een half uur de 2-0 te maken via een kopbal van Rein Elings, na een voorzet van Jesper Postt. Zo'n 10 minuten na rust ontvouwde zich een scenario wat deed denken aan vorige week tegen KGB: na een 2-0 ruststand wist Blokkers namelijk de aansluitingstreffer te maken. Dat scenario pakte echter anders uit, met goed gevolg gelukkig dit keer voor VVS. Het was namelijk Mick Koopman die 3-1 maakte, daarna Blokkers de 3-2 en weer Mick die de 4-2 binnenschoot. VVS kwam daarna zelfs op 5-2 door een eigen goal van de tegenstander, daarna werd het echter weer 5-3, waarna Ruben Koelemeijer een vrije trap mooi binnenschoot: 6-3. De koek was nog niet op want De Blokkers maakte zelfs nog de 6-4. Een waar doelpuntenfestijn met 8 goals na rust en gelukkig drie punten voor VVS, maar ook huiswerk want 4 goals tegen in 1 helft is niet wat je wilt natuurlijk. Het wordt nu afwachten voor VVS wat de KNVB beslist over de competitie; aangezien er niet getraind kan worden lijkt het er op dat men een vervroegde winterstop inlast.
De wedstrijd terug kijken kan op Youtube.

VVS 2 was vrij en VVS 4 won keurig uit in Wieringerwerf met 1-2 van DWOW 2, waardoor de mannen van Fons op de 2e plaats staan nu.