Het Veer 92
1633HE
AVENHORN
tel. 0229-541470

De dames speelden zondag uit bij Kwiek VR1, tot nog toe de enige concurrent in de competitie met ook 12 punten uit 4 wedstrijden. Grote uitslagen als 17-0 en 18-1 zorgden voor wat extra wedstrijdspanning bij onze dames. Gelukkig was Emma weer bereid met ons mee te doen, na de afzegging van Britt.

Kwiek liet al snel zien een paar goede aanvallers te hebben, door de bal snel naar voren te spelen. Enkele afstandsschoten en goede voorzetten zorgden voor spannende momenten.

Na een kwartier weet VVS de bal wat langer in de ploeg te houden, waarmee het spel wat meer opschuift naar de helft van Kwiek.
Enkele steekballen op Emma en Taneesha worden echter onschadelijk gemaakt, waardoor we niet tot kansen komen.
VVS heeft de controle met name op het middenveld, maar Kwiek blijft gevaarlijk met lange ballen op de snelle aanvallers.
In de 35e minuut speelt VVS een lange bal vanuit achter richting onze spits. Amber weet de bal door te koppen waarmee ze Taneesha lanceert. De keeper onderschat de snelheid van Taneesha, waarna ze de bal goed over de keeper heen lobt; 0-1.

De tweede helft is nog maar net begonnen of het staat al 1-1. Een harde bal vanaf de zijkant beland in de korte hoek.
VVS weet de bal wat minder goed rond te spelen, waardoor er een open wedstrijd ontstaat.
Veelal wordt door beide teams de lange bal gespeeld, waardoor het veld groot wordt.
Beide teams komen niet meer tot grote kansen, waardoor 1-1 de eindstand wordt.

De dames hebben vandaag hard gewerkt voor het verdiende punt, en zodoende blijft het spannend in de competitie.
Volgende week mogen we weer richting de Goorn, dan spelen we namelijk uit bij Kwiek VR 2.