Spanbroekerweg 120 A
1715GT
SPANBROEK
tel. 0226-352400

Zondag stond de wedstrijd tegen RKEDO VR2 op het programma. Door 4 afwezigen deden Sabien en Sabine van VR2 met ons mee, na eerder zelf gelijk te hebben gespeeld tegen Apollo.

VVS start de wedstrijd slordig. Onzuivere passing en de verdedigend opgesteld tegenstander zorgt voor een rommelige wedstrijd.
Toch komen we na een kwartier spelen uit een corner op voorsprong. De tegenstander maakt hands, waarna Lotte de penalty verzilvert.
Na de voorsprong begint VVS de bal wat beter rond te spelen. Dit leidt echter niet tot grote kansen doordat het druk is in de 16 meter.
Vlak voor rust schiet Michelle de bal nog hard op de paal, waarna deze via de rug vlak voor de doellijn langs het doel rolt.

De tweede helft begint VVS beter. De ruimtes worden beter benut, en de bal wordt sneller afgepakt.
In de 65e minuut scoort Britt de bevrijdende 2-0, door de bal van 20 meter over de keeper te schieten.
De tegenstander raakt duidelijk vermoeid, waardoor er meer voorin ontstaan. Na een goede steekpass vanuit het middenveld, weet Amber in de 75e minuut de 3-0 te maken.
5 minuten later is het Britt, die door een goede lange bal van Sabine een op een met de keeper wordt gezet, 4-0.
Het slot akkoord is voor Lotte, die profiteert van een verkeerde inschatting door de laatste man; 5-0.
De volgende wedstrijd is Kwiek VR1 uit op 30 oktober.