Spanbroekerweg 120 A
1715GT
SPANBROEK
tel. 0226-352400

Vandaag de wedstrijd tegen Strandvogels uit Onderdijk, die tot vandaag slechts 1 punt hadden behaald. Maar dat dit weinig zegt, bleek wel uit de 1e kans van de wedstrijd. Die was namelijk voor de bezoekers en het was geen kleine. Geluk voor VVS dat die verprutst werd. Het begin was rommelig van beide kanten met veel balverlies. Dan is het lekker dat je uit het niets kan scoren; en dat deed VVS.

Na een heerlijke combinatie met Stefan en Stan was het Ruben die koelbloedig afrondde;1-0. Daarna volgde snel de 2-0 door Mitchell waarmee de rust werd bereikt. Na rust volgde een slordige en ongeconcentreerde fase bij de oranjehemden waarvan de bezoekers gelukkig niet konden profiteren. Mick was attent bij een goedlopende aanval en prikte de 3-0 binnen. Uit een standaardsituatie wisten de bezoekers het daarna weer enigszins spannend te maken 3-1. Maar gelukkig scoorde Invaller Jesper Postt daarna met een fenomenale lob de 4-1. Helaas moest VVS daarna nog een tegengoal incasseren waardoor het 4-2 werd. Daarna vond VVS het welletjes en gaf even gas; binnen 10 minuten werd nog 3x gescoord door Stefan Dol (1x) en tweemaal door Mitchell Wester die hiermee een officieuze hattrick voor zijn rekening nam. Daardoor werd de uitslag op 7-2 bepaald. Een prachtig resultaat en als beloning (op doelsaldo) de koppositie!!!! Volgende week uit naar VVW.