1715GT
SPANBROEK
tel. 0226-352400

Opstelling

Vandaag de 1e thuiswedstrijd tegen KGB, traditioneel een lastige tegenstander voor VVS'46. De mannen startten prima en scherp en kregen een aantal grote kansen, die helaas niet benut werden. Daarnaast was Frank Appel attent bij een schaarse tegenstoot van KGB. Rust 0-0. Na rust startte VVS'46 niet scherp waardoor KGB 2 grote kansen kreeg die fantastisch door Frank Appel gered werden. In de 60e minuut werd de ban gebroken door Ruben Koelemeijer die na een goede actie de keeper van KGB verschalkte, 1-0.  Daarna was Twan Scholten de ongelukkige doordat na een goede actie zijn schouder uit de kom ging door een vervelende val. Twan moest logischerwijs de strijd staken en werd prima door Stan Groot vervangen. Een kwartier voor tijd werd de wedstrijd beslist door Mick Koopman die na een actie van Ruben Koelemeijer de rebound inschoot, 2-0. KGB kreeg nog 1 grote kans die uitstekend door Frank Appel werd gered. Een prima start van de oranjehemden!!