Scheidsrechter

T van Diepen

Accommodatie

Onbekend

Perfecte voetbal morgen op het terrein van VVS. De meiden van de MO11-1 mochten weer competitie spelen. De MO11 is wat veranderd, na vorig jaar. Er is afscheid genomen van Robin, Noortje, Elize, Janne, Nikki en ook van coach Vincent. (Bedankt voor alles in de vorige seizoenen)

Vanuit de JO9-2 zijn Lynn, Bente en Olivia doorgestroomd. Anouk en Mette zijn nieuwe leden! Mette afkomstig van de handbal en Anouk had in het verleden al eens gevoetbald tussen de jongens. De kern van het team zijn Nina, Soscha, Lieke, Mayra en Indy, die nu al voor het 3e jaar in de MO11 spelen en dus 'ervaren' mogen worden genoemd en het team moeten dragen! De meiden van Always Forward hebben een goede meiden afdeling, maar deze meiden speelden toch wel hun 1e wedstrijd met elkaar. Nog geen toernooi of oefenwedstrijd gespeeld. Dat had VVS 46 een week ervoor al wel gedaan, dus de wedstrijd zenuwen hadden we niet meer.

Opstelling is een 3-3-1 systeem met centraal onze ervaren speelsters. Soscha centraal achter, Indy midden en Nina voorin als spits. In haar 3e jaar in de MO11 verwachten we dat Nina het in haar eentje moet klaren voorin en dat ze die klasse ook heeft. Vanuit de verdediging en het middenveld zorgen we voor een ruime toevoer van ballen om kansen te creeren en af te maken. Nu missten we Lieke nog door een blessure, maar als zij terugkeerd komt er nog een ervaren kracht bij!

De wedstrijd. Na 2 minuten lag de 1-0 van Nina er al in en het ging hard. De doelpunten vielen als rijpe kersen. Met de rust stond het al 9-0. Anouk scoorde de 5-0, Indy de 7-0 en Mette de 9-0. De rest van de productie nam Nina voor haar rekening. Anouk en Mette scoorden, zoals menig groot Ajax talent, in hun debuut wedstrijd. Zeer goed voor het moraal. Opdracht voor de 2e helft was geen tegendoelpunt krijgen en vrijuit voetballen. De 2e helft werd het dus alleen maar erger voor de Always Forward dames, want vanuit de verdeging speelden we ook meer voorwaarts. Dat resulteerde in 2 doelpunten van Soscha en Indy scoorde er ook nog 2. De rest van de doelpunten werd door Nina op zich genomen. Totale productie voor deze zaterdag: 15 goals. We hebben een klasse spits, die vandaag heel goed werd bediend door haar team! Maar Nina kon ook naar hartelust vrij voetballen. Tegenstander kwam niet verder dan 2 aanvallen, waarvan 1 bal op de paal. Einduitslag 22-0. De MO11 dames van VVS kenden geen genade. Extra veel dank aan Olivia en Bente omdat zij een helft wilden keepen. Het keepers probleem blijft om MO11 team achtervolgen.

Volgende week volgt de volgende wedstrijd tegen RK EDO.