1715GT
SPANBROEK
tel. 0226-352400

Opstelling

Vandaag de topper tegen Always Forward. De eerste helft ging gelijk op waar VVS 1 grote kans kreeg en de verdediging van VvS een aantal keer moest ingrijpen voordat de Horinezen gevaarlijk konden worden. De Spanbroeker verdediging stond uitstekend en de ruststand van 0-0 was logisch. De 2e helft had VVS het lastig tegen een goed voetballend Forward. Toch was de organisatie zeer goed en kwamen de gasten niet echt tot uitgespeelde kansen. Met blessures van Frank Appel en Sjaak Schuit (gelukkig konden ze door) leek het nog lastiger te worden. Toch was het VVS dat nog de grootste kans uit een corner kreeg. Jammer genoeg werd die niet verzilverd waardoor de beginstand ook de eindstand werd. Keihard gewerkt en een mooie teamprestatie tegen een goed team.