zaterdag 19 augustus 2017
U bevindt zich hier:
Deel dit artikel op:
    » Home    »     » Update opvolging Rein de Wit

Update opvolging Rein de Wit

 
Onze VVS voorzitter Rein heeft enige tijd geleden aangegeven de voorzittersrol over te gaan dragen na dit seizoen. Helaas maar we zijn dankbaar voor wat hij allemaal voor de club heeft gedaan en nog steeds ook blijft doen. Vanuit het bestuur is Dirk Ranzijn aan de slag gegaan om een opvolger voor hem te zoeken. Om kort te zijn: deze is nog niet gevonden. Aanvankelijk hebben we gezocht naar een opvolger voor de rol zoals Rein hem inkleedt (afgezien van zijn activiteiten als Jeugdtrainer). Hierbij zijn we er op gestuit dat er voldoende potentieel geschikte kandidaten zijn, maar dat ze allen hebben aangegeven dat de door hen ingeschatte tijdsbesteding hen afschrikt dan wel niet in te passen valt in combinatie met het werk. Hier hebben we alle begrip voor, maar dit maakt tegelijkertijd dat we ons hebben afgevraagd of we de rol niet moeten aanpassen en met name kleiner moeten maken. Hieruit is het idee ontstaan om de rol van Rein in twee functies op te knippen en dus kleiner te maken: de rol van Voorzitter en de rol van Vice Voorzitter.
 
De eerste geeft leiding aan het bestuur en de verdere organisatie, die we hebben. Ook vertegenwoordigt hij of zij VVS extern richting bijvoorbeeld Gemeente, KNVB etcetera. Hiervoor zoeken we iemand met leidinggevende ervaring en zakelijk talent. De Vice Voorzitter heeft geen leidinggevende rol en is intern gericht.  Hij of zij is het sociale gezicht en speelt een rol richting vrijwilligers, bij huldigingen, richting de  teams en bij evenementen. Hiervoor zoeken we iemand die contactueel en communicatief goed is en die houdt van het sociale aspect. In de bijgaande profielen staat een uitgebreide beschrijving van de twee functies.
 
Op basis van deze nieuwe indeling zoeken we nu kandidaten. Heb je tips voor ons of heb je zelf interesse, neem dan svp contact op met Dirk Ranzijn (dirkranzijn@quicknet.nl / 06-53172637). En geen zorgen, als er in augustus geen invulling is voor deze functies dan zorgen we met elkaar dat het gewoon doordraait met een tijdelijke invulling. Dank voor het meedenken !
 
Namens het bestuur, Dirk Ranzijn
 

Gekoppelde documenten openen of opslaan:
Functiebeschrijving Voorzitter 1 juli 2016.docxFunctiebeschrijving Voorzitter 1 juli 2016.docxza 3 jun 2017
Functiebeschrijving Vice-Voorzitter 1 juli 2017.docxFunctiebeschrijving Vice-Voorzitter 1 juli 2017.docxza 3 jun 2017
 

 

Websponsors VVS'46

GSE Automatisering
Hooijberg
Enorm Groot
Mooibijhaar
Dexter interieurbouw
zorgcafe Koetje
Vema Autoverhuur
Kuiper Sportprijzen
Houters Hout
Bouwbedrijf Frans Dekker
Berend botje
Trainen Met Aaron
Autobedrijf Gerard Mooij
Filmmacht
De Gemeenschapsveiling
VCO
Taams Makelaardij Hoogwoud
FBCS
Nibo Handelsonderneming
MKB Administraties
Handelsonderneming Beerepoot
De verhuisspecialist
Bloembinderij De Kaag
't Wuiver Uw Slager
Smallsteps
Fiets.com Wormerveer
Woonstudio Boon
Autoservice Cok
Reisbureau Opmeer
Blokdijk automobielen
Huijberts Gevelbouw
Koopman Autoservice